Civic FE1 Cam filmi yaptırayım mı ?

Ad Soyad
Ufuk
Aracınız
Civic FE1 2022
Arkadaşlar aracımda cam filmi hiç yok , taktırmalı mıyım ? Taktırmamalı mıyım ? Hangi renk olmalı ?? Siyah mı koyu yeşil mi ?Tecrübelerinizi paylaşır mısınız ??
1. Ön cama ısı yalıtım şeffaf,
2. Ön yan camlara 1
3.Arka yan camlara 2,
4.Arka rezistans cama 2 numara yapılsa iyi olurmu ?
Bu cam filmi işlemi , camlar sökülmeden yapılıyor mu ?? Fiyat nedir bilen varmı ??

Son düzenleme:
Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Özellikle aile bireyleri varsa araçta bence olmalı film.
Önceki araçlarımda sürücü-ön yolcu yan camlara 2
arka yolcu ve arka cama 3 numara kaliteli amerikan filmi yaptırmıştım. doğrudan ön cam için bilgim yok. Markalı kaliteli olursa 3 numara da olsa görüşü etkilemiyor. 1 numara var-yok arası oluyor genelde.
Uygulamada camları spreyle ıslatıp filmi iç kısımdan yerleştirip ıslaklığı spatula benzeri aletle alıyorlar, cam sökme-takma işlemi yok.

Ad Soyad
Timur.S
Aracınız
Civic FE1 2023
çok koyu olmasın bayada güneşin sıcağını kırsın derseniz Llumar Air 80 çok iyi tercih bende o var ve gerek koyuluğu gerek gerçekten sıcağı kırması konusunda muazzam performans gösterdi (Adana) ama bence bu iş zevkler ve renkler işi.

özelden numaranızı atarsanız bendeki koyuluğu neye benziyor resmini gönderebilirim.

gkhnbkkl

+300hp
Ad Soyad
Gökhan Bakkal
Aracınız
Civic FC5 2017
Benim aracımda ön cam dahil komple var, siyah renkte. Aydın gibi sıcak illerde bu şart olan bişey yoksa gün içinde araç kullanılmıyor.

Ad Soyad
Emre ALPAKAN
Aracınız
Civic FE1 2021
Benim aracımda ön cam dahil komple var, siyah renkte. Aydın gibi sıcak illerde bu şart olan bişey yoksa gün içinde araç kullanılmıyor.
Ön cama film cektirdikten sonra sikinti yasayanlar olduğunu duymuştum. Uygulama esnasında göğüs arkasına su kaçtığı için problem yaşanıyor demişlerdi. Siz herhangi bir sıkıntı yasadiniz mi, memnun musunuz?
Fe kasa icin soruyorum?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ad Soyad
Timur.S
Aracınız
Civic FE1 2023
Ön cama film cektirdikten sonra sikinti yasayanlar olduğunu duymuştum. Uygulama esnasında göğüs arkasına su kaçtığı için problem yaşanıyor demişlerdi. Siz herhangi bir sıkıntı yasadiniz mi, memnun musunuz?
Fe kasa icin soruyorum?

%110 doğru ve olmadığını iddia eden sadece sorun yaşamamıştır, 4 adet FE kasa aracım oldu 3ünde Llumar film çektirdim 1inde 2inci sınıf bir marka,
Llumarı takan firma ilk uygulamada su kaçırdı ama Allahtan sorun olmadı aynı firma sonraki uygulamalardan birindede tweetera su gitmesine sebeb olup tweetera zarar verdi.

diğer uygun firma ise çok daha büyük soruna sebeb oluyordu benim dikkatim olmasa, uygulama sonrası aracımı almaya bir gittim iç aydınlatma,iç lambaların hiçbiri çalışmıyor dediler bu bizden kaynaklı değildir ya fln fln.

sigorta kutusuna hemen hava tuttun dedim tuttular tutmasıyla lambaların çalışması bir oldu, sigorta atmamıştı ama okadar nem,su birikmiştiki eminim 1-2 gün bile öyle kalsa devamında büyük sorunlara sebeb olurdu.

dediğiniz gibi su kaçırmayacağına emin olduğunuz işin ehli yerlere başvurun

Ad Soyad
Emre ALPAKAN
Aracınız
Civic FE1 2021
Anladim cok tesekkur ederim kimse yogurdum ekşi demiyor konuşurken dünyanın en iyi ustasıyla konusuyormussun hissini veriyorlar sonuç maalesef öyle olmuyor. Anlattiklariniza bakılırsa yaşadığım şehirde ön cama film mümkün görünmüyor

gkhnbkkl

+300hp
Ad Soyad
Gökhan Bakkal
Aracınız
Civic FC5 2017
Fe kasa icin soruyorum?
ben yeni cam taktırırken dışarıda film yaptırdım. dediğiniz gibi araç üzerindeyken işlem yaptıranlarda sorun yaşayanlar çok oldu.

Ad Soyad
Timur.S
Aracınız
Civic FE1 2023
maalesef ülkemizde mesleklerince gerekli çok basit yardımcı takımlar alınmıyor, sorunsuz sonuç verecek adımlar atılmıyor birde ahkam kesiliyor senmi benden daha iyi bileceksin 20senede 150bin araç yaptım daha sorun yaşamadım vs gibi saçma sapan özgüven.

dash towel dediğin şeyin kralı 100 usd
Soak towel dediğinde yine öyle, adamlar bu ürünleri kullanalı +10 sene oldu onun yanısıra bir sürü önlemler alalı +20 sene ama bizimkiler halen 1980lerdeki gibi cam filmi uyguluyor.

illa yaptıracam diyen olursa (benim gibi :) ) şahsi fikrim

1) ön cama mümkün oldukça marka olan atıyorum Llumar,Solargard gibi markalar takın çünkü 2inci sınıf bir 1 numara ön camda bile dışarıyı gece görmek zorlaşabilirken çok iyi markaların 2numarasında bile bu sorun çok daha minimum seviyede

2) iyi marka olmasına rağmen ben o markaların içinde bile ön cam için 0.5 -0.75 gibi açık olan serileri kullanırdım,Llumar Air 80 ön camda şiddetle tavsiye ederim aşırı derecede memnunum güneş ve ısı kırılımı olağanüstü ve ona rağmen sıfır görüş kaybı

3) film uygulanmadan önce sigortalık su tutmaz,geçirmez bez ile kaplanmalı ve benzeri parçalar (ECU gibi) aracın içersinde ise (araç modeline göre değişiyor) korunmalı ve uygulama bitiminden hemen sonra hafif basınçta aşırıya kaçmadan hava tutulmalı, araç bir süre güneşte kapılar açık bekletilmeli.

Geri