Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kriter yok arkadaşlar. Koyu ton, açık ton hepsine yazıyorlar Ankara'da. Adam çok açık tona bile yazıyor. Devlet açığı kapatmak için resmen şike yapıyor.
Sökmeye başlayan var mı peki ülkede günden güne gündem değiştiği için ben bekleyeyim bakayım dedim inşallah ceza yemeyiz . Çünkü biliyorum ben sökerim on gün sonra serbest bırakıldı denir. Devletin her kademesinde böyle sakatlıklar var çünkü . Öğretmenlere bi kaç yıl önce il içi rotasyonu zorunlu kılmışlardı. Çoğu öğretmen devlet resen atamasın diye gönüllü tayin istedi iki ay sonra rotasyon iptal oldu giden gittiği ile kaldı
Ben daha sökmedim ama 1 haftadır ortalığa fazla çıkmadım.
Ankarada şuan birçok noktada denetim olduğu söyleniyor ki özellikle kavşak ve ana caddelerde. Biraz beklemek gerek diycem ama sonu gelmeyecek gibi.
Face'den takip ediyorum, bimere yazanlar varmış.
Biraz bekleyelim, çok ortalarda dolaşmamak lazım şuan.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.