Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=NoFeaR link=topic=223.msg2185#msg2185 date=1394364884]
Maşallah, Allah kaza bela vermesin.
Jantlar sanırım farklı, uygun bir zamanda resimlerini paylaşabilir misin?
[/quote]
Teşekkür ederim.
Evet jantlar farklı. 18"
İşim yüzünden zaman ayırıp foto çekemedim. Aslında daha doğrusu modifiyeyi tamamlayıp öyle çekmek istiyorum. Bugün uzun zamandır uzak kaldığım telefonuma kavuşuyorum. Bir kaç gün içinde paylaşırım.
Bagaj dolu ve arka tarafta 2 kişi otururken arka lastik yarım parmak kalıyor. Ancak bagaj boşken ve arkada kimse oturmazken bu aralık 2 parmağa çıkıyor. Ön taraf ise sürekli 1-1,5 parmak aralığında kalıyor..
[quote author=BarGol link=topic=223.msg2211#msg2211 date=1394450939]
Bagaj dolu ve arka tarafta 2 kişi otururken arka lastik yarım parmak kalıyor. Ancak bagaj boşken ve arkada kimse oturmazken bu aralık 2 parmağa çıkıyor. Ön taraf ise sürekli 1-1,5 parmak aralığında kalıyor..
Jantlar 18" yanak 40 ve yay eibach 35mm..
[/quote]
Varya şuan kafamda herşey net air olmazsa bu stili veriyorum direk Sizede çok teşekkürler bende body kitte olduğu için yere daha yakın gözükür 5 cm fazla gelir diye düşünüyorum bagaj boşken 2 parmaksa sorun yok ön taraftan 1,5 parmaksa tadından yenmez gibi
[/quote]
Harbiden güzel olmus bu sekilde araç, Berk uykularin kacacak yine
[/quote]
Çok güzel duruyor, çukursuz güzel yollarda kazasız belasız kulanın
Maşallahı var Ben de yaza kadar komple yay mı alsam yoksa önlere coilover alıp arkaları pressletsem mi kararsızım Çok hoş durmuş bu uygulamayla ama fikir verdi en azından. Kazasız belasız sürüşler
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.