Cila Parlatma Koruma Önerileri

Ad Soyad
Erhan Turhan
Aracınız
Civic FC5 2021
Arkadaşlar aracımın torpido parlatması, deri koltuk bakımı ve temizliği dış kaporta cilası ve lastik parlatıcı olarak hangi ürünleri tavsiye edersiniz? Boya üzerine hızlı cila tavsiye eder misiniz ya da seramik etkili spreyler mi kullanmak mantıklı olur? Sonax ürünlerine biraz göz gezdirdim. Farklı öneri ve tavsiyeleriniz varsa incelerim. Bir de genel temizlik ürünleri önerir misiniz hani şu detaylı temizlikte fırçayla yapılan uygulamalardan tavsiye edermisiniz?
Şimdiden teşekkürler..

Ad Soyad
Erhan Turhan
Aracınız
Civic FC5 2021
Takip

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
bunlarla ilgili cokca kalitelki markalar var konsol ve iç trimler için valet pro bunun iç aksam köpüklerinden kulllanabilirsiniz kir duurmuna gore fırça ile ovalayıp kuru bezle temizlersiniz:. deri içinde valet pronun cok profesyonel guzel urunleri var fc5 de kulanmıstım. lastik parlatıcısına cok para vermeytin newmixin urunleri işini gorur.yine hızlı cila olarak piyasadaki urunler sonax mequiars gibi kaliteli markalar tatmin eder sizi

Ad Soyad
Erhan Turhan
Aracınız
Civic FC5 2021
bunlarla ilgili cokca kalitelki markalar var konsol ve iç trimler için valet pro bunun iç aksam köpüklerinden kulllanabilirsiniz kir duurmuna gore fırça ile ovalayıp kuru bezle temizlersiniz:. deri içinde valet pronun cok profesyonel guzel urunleri var fc5 de kulanmıstım. lastik parlatıcısına cok para vermeytin newmixin urunleri işini gorur.yine hızlı cila olarak piyasadaki urunler sonax mequiars gibi kaliteli markalar tatmin eder sizi
Peki hızlı cila spreyi mi kullanmak gerekir yoksa seramik etkili olandan mı kullanmalı sizce?

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
Peki hızlı cila spreyi mi kullanmak gerekir yoksa seramik etkili olandan mı kullanmalı sizce?
seramik etkililerin içeriğinden cok emin olmamkla beraber anladıgım kadarıyla onların parlaktma özellliği hızlı ciladan düşük ama hidrofobik etkisi hızlı ciladan fazla

Geri