Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yazdıklarımın içinde yine eleştirilebilcek hangi cümleler varsa onları aradan seçip yorum yapıyosunuz.işciliğine efendiliğine tek bir kelime ettimmi ? Honda alıcak kadar kazanmışım demekki fazlasında gözüm yok şükürler olsun. Mesele istanbulda olup olmamak değil kendi arabamla zaten işim olduğu için İstanbula kadar geldim anlaşsaydık 1 gün bırakabilirdim arabamı. Geçmişte evet işciliğini beğendiğim için yaptırmak istedim kendisitle bi muhabbetim daha önceden yaptırdığım bir işim olmadı. Geçmişi unutup iş bittikten sonra laf atmak demişsiniz hangi geçmişten bahsediyosunuz?? İlk defa bu mesele için irtibata geçtim ama dediğim gibi anlaşamadık. Başka şekilde hallettim. Ticaretine laf ettiğimi nerden çıkardınız ?? Tekrar söylüyorum yukarıdaki açıklamayı bu parçayı bahsi geçen taiwan malının ucuza alınabileceğini söylemek için yazdım. Bütce meselesi eminimki bu forumda benim gibi bütcesi kısıtlı olup daha uygun fiyatlı bitirmek istiyenler vardır. Gerçekten gereksiz polemik oldu. Benim kimsenin işine engel olduğum yok isteyen istediği yerde yaptırsın. Zamanı bütcesi durumu olanlar Hakanı tercih etsin. Daha az bütce ayırabilecekler taiwan malını dışarıdan temin etsin. Olay bu tekrar söylüyorum farklı yerlere çekmeyelim.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.