Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Sadece fiyatlara bakılırsa muhtemelen piyasaya göre fahiş değildir. Ancak yapılacak işlemlerin parasının karşılığı olacağını düşünmüyorum.Benim size tavsiyem serviste aracınızı yıkatmayın bile...Bayide aksesuar, boya koruma, cam filmi, yalıtım, kaput ve çamurluk folyo kaplama v.b. yaptırmaktansa bu tip işlemleri işinin ehli işletmelerde yaptırmak gerektiğini düşünüyorum.Bayide aracın her yerini(motor yağı, soğutma suyu, fren hidroliği, döşemeler, direksiyon, kapı ayarları, bütün ampüller ve aklınıza gelen her şeyi) detaylıca kontrol edip/ettirip sorun/eksik yoksa teslim alın. Sonra ardınıza bakmadan uzaklaşın oradan... ?
Sadece fiyatlara bakılırsa muhtemelen piyasaya göre fahiş değildir. Ancak yapılacak işlemlerin parasının karşılığı olacağını düşünmüyorum.
Benim size tavsiyem serviste aracınızı yıkatmayın bile...
Bayide aksesuar, boya koruma, cam filmi, yalıtım, kaput ve çamurluk folyo kaplama v.b. yaptırmaktansa bu tip işlemleri işinin ehli işletmelerde yaptırmak gerektiğini düşünüyorum.
Bayide aracın her yerini(motor yağı, soğutma suyu, fren hidroliği, döşemeler, direksiyon, kapı ayarları, bütün ampüller ve aklınıza gelen her şeyi) detaylıca kontrol edip/ettirip sorun/eksik yoksa teslim alın. Sonra ardınıza bakmadan uzaklaşın oradan... ?
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.