Konuya cevap cer

Arkadaslar aracımız bildiğiniz gibi 28 litre gibi  gaz alıyor.Babamla yaptığımız tespitte şamandıra ile ilgisi  var doğrudur fakat şöyle de  bi durum var.Ben bi arkadasa alıntı yaparak yazdım ama genel bi sorun olduğu için baslık açma ihtiyacı duydum

Şimdi deponun olduğu yüzey düz değil bagajı açtığımız yöne doğru eğik (plaka kısmına doğru), yani depo bagajı  açtığın noktaya eğimli bu yuzden de şamadıra yukarı kısımda  arka  koltuğa bakan kısımda kalıyor.bu nedenden dolayı sapıtıyor hatta    göstergede düzgün calısmıyor, calısmaması lazım cunku samadıra duz  depoda yani düz tankta sıvı ölçüyor.

Aslında sorun şamandırada değil çünkü gaz dolduğunda ötüyor.yada 3 yada 2 ışık birden düşüyor. şamandıra 200tl.gibi birşey.

Peki biz ne yapacağız.?

Önce gaz deposu bitecek sonra  1.2 civatası var gevşeteceğiz tank sallanabilir  duruma gelince bagaj actıgın noktadan altını desteklicez tekrar sıkıcaz bu şekilde   civataları yani bagajı actığı noktayı kaldırıcaksın öyle düşün.düz olacak tank

sonra 37lt filan alacaksın gaz zaten baskada almaz 46 lt depo. bu arada  deponun üstüne koyduğun altı karton üstü halı olan döşeme cok az  havada  kalacak azcık ki bu eskilerde zaten boyle

ya bunu kendin yaparsın , yada 50 tl verirsin usta yapar yada servisle kavga edersin onlar yapar

seçim sizin.Ben tespit ettim yaptım.Oldu.

Geri