Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Konuyu hortlatacağım...Bu bakım ürünleri ile ilgili Turgut hocama birkaç soru sormak istiyorum.Meguiars ın ürünlerinden almak istiyorum. Polisaj makinam yok,yapamam da zaten. Ayrıntılı korumayı serviste yaptıracağım. Benim aradığım birkaç tip ürün var.Öncelikle yıkamacıda yıkadıktan sonra hemen uygulanabilecek bir cila ya da koruyucu ürün , koltuklardaki lekeleri çukarmak için bir ürün, konsol ve torpido bakımı için bir ürün, dış plastik aksam bakımı için bir ürün arıyorum. Bunlar konusunda meguiarsın hangi ürünlerini almalıyım?İnternetten nerede bulabilirim?İzmirde bunları gidip alabileceğim bildiğiniz bir yer var mı?Yardımcı olursanız sevinirim. [MENTION=3]NoFeaR[/MENTION]
Konuyu hortlatacağım...
Bu bakım ürünleri ile ilgili Turgut hocama birkaç soru sormak istiyorum.
Meguiars ın ürünlerinden almak istiyorum. Polisaj makinam yok,yapamam da zaten. Ayrıntılı korumayı serviste yaptıracağım. Benim aradığım birkaç tip ürün var.
Öncelikle yıkamacıda yıkadıktan sonra hemen uygulanabilecek bir cila ya da koruyucu ürün , koltuklardaki lekeleri çukarmak için bir ürün, konsol ve torpido bakımı için bir ürün, dış plastik aksam bakımı için bir ürün arıyorum. Bunlar konusunda meguiarsın hangi ürünlerini almalıyım?
İnternetten nerede bulabilirim?
İzmirde bunları gidip alabileceğim bildiğiniz bir yer var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim. [MENTION=3]NoFeaR[/MENTION]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.