Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
> Subap ayarı maceram farklı olay ve zamanlarda gerçekleşti. Aracı ilk aldığımda kimse subap ayarından bahsetmemişti. En ağır yaşadığım problem ateşleme hatası vermesi oldu. Subap ayarından sonra hemen düzelmişti. Bu ileri derece bozukluk olduğu anlamanı geliyor. Daha az bozuklukta verim düşüklüğü, rampa performans kaybı, sabah ilk çalıştırmada motorun sersem çalışması eklenebilir.> Subap ayarı bozukluğunu minimuma indirmek için ise yakıt, düşük devir, sâkin kullanım ve Afr ayarı ile gerçekleşir.> Subap ayarı yavaş yavaş bozulduğu için hissetmek zor oluyor. Ancak limitleri zorlarsak devir yükselmesini takip ederek fikir edinebiliriz.> Yaptırdıktan sonra ise gaz yeme ve devir yükselmesinin daha iyi olduğunu farkediyorum. Tabir edersek motorun daha rahat nefes almasını sağlıyoruz.> Elbette bir problem hissetmeyen kullanıcı yaptırmayabilir. Herkezin kendi aracıdır. Veya anormal bir durumla karşılaşıncaya kadarda beklenebilir. Benim tecrübelerim bu yönde oldu.
> Subap ayarı maceram farklı olay ve zamanlarda gerçekleşti. Aracı ilk aldığımda kimse subap ayarından bahsetmemişti. En ağır yaşadığım problem ateşleme hatası vermesi oldu. Subap ayarından sonra hemen düzelmişti. Bu ileri derece bozukluk olduğu anlamanı geliyor. Daha az bozuklukta verim düşüklüğü, rampa performans kaybı, sabah ilk çalıştırmada motorun sersem çalışması eklenebilir.
> Subap ayarı bozukluğunu minimuma indirmek için ise yakıt, düşük devir, sâkin kullanım ve Afr ayarı ile gerçekleşir.
> Subap ayarı yavaş yavaş bozulduğu için hissetmek zor oluyor. Ancak limitleri zorlarsak devir yükselmesini takip ederek fikir edinebiliriz.
> Yaptırdıktan sonra ise gaz yeme ve devir yükselmesinin daha iyi olduğunu farkediyorum. Tabir edersek motorun daha rahat nefes almasını sağlıyoruz.
> Elbette bir problem hissetmeyen kullanıcı yaptırmayabilir. Herkezin kendi aracıdır. Veya anormal bir durumla karşılaşıncaya kadarda beklenebilir. Benim tecrübelerim bu yönde oldu.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.