Civic FC5 Civic Fc5 ECO tuş kullanımı

Aracınız
Civic FC5 2019
arkadaşlar şehir içi düz yolda giderken eco tuşuna basmalımıyım. eco tuşu ne işe yarar ne zaman nerde kullanmalıyım

bLind

Özel Üye
Aracınız
Civic FB7 2013
Ben kapattım kullanmıyorum. Yakıta etkisinin çok olacağını sanmıyorum. Arabayı çok hantal bir hale sokuyor vitesleri erken atıyor geç düşüyor. Eco modu açıkken hız sabitleyici ile hızlanmak işkence bir bir artıyor hız. Arabadan soğutuyor resmen zaten bu halde bile atmosferik ve uzun vites oranlarından dolayı hantal hissettiriyor.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
arkadaşlar şehir içi düz yolda giderken eco tuşuna basmalımıyım. eco tuşu ne işe yarar ne zaman nerde kullanmalıyım
Bununla ilgili çok konu var.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Aracınız
Civic FC5 2019
arkadaşlar direksiyon üzerin de bulunan sesli tuş komutu ne işi yarıyor. rehberden bir kişi nin ismini söyleyince arama yapmıyor. bu konu hakkın da bilginiz varmı

seckins33

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
*
Aracınız
Civic FC5 2019
Aracı hantallaştırmaktan başka bir işe yaramıyor diyebilirim. Denemelerim sonucunda yakıta pozitif anlamda bir etkisini de göremedim.

Aracınız
Civic FC5 2017
Yakıt tasarrufunu bilmem de trafikli yolda gaz tepkimelerini düşürdüğü için sarsmadan araba alkıp gidiyor tamamen konfor artırıyor ben hep açık bırakıyorum. Bu açıdan çok kullanışlı bence...

SM-A705FN cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Ad Soyad
erhan kılıç
Aracınız
Civic FC5 2020
Eco modunu sadece yoğun trafikte açılması önerilir . Yoğun trafikli bir bölgede ikamet etmiyorsanız kapatın yakıta etkisi yok performans kaybına sebep olur .

2015 FB7 eco elagance
2020 Fc5 Eco Executive

Geri