Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
@h.k_Ahmed üstad Bujiler değişince benzinde sorun kalmadı....ama LPG ye geçince motor arıza lambası yanıyor ve hafif motorda silkeleme oluyor...Gaz rölanti devri bazen 750-800 devir aralığında oluyor e tabi silkeleme de oluyor...Gazda sürüş esnasında 20 ile 60 km/h hızlarda vites değişimi çok çok hafif silkelemeli oluyor....birde gaz geçtiğimde Motor arıza lambasını yakıyor....benzine geçince bugün lamba söndü....Gaza tekrar aldığımda Lamba tekrar yandı....Kendim motor bölümü mezunu olduğum için Bobinleri tek tek söküp takıp denedim çalışıyor...BUJİ-BOBİNLER değil sorun.....BRC yetkili servise gittim...çok donanımlı değil açıkçası gittiğim yer..Benim ısrarımla Gaz kesici filtreyi değiştirdi usta.Brc sistemine bakıp araca elini bile sürmeden.Bir sorun gözükmüyor diyor.... Sorun olmasa neden arıza lambası yansın...neden hafif gazda silkeleme olsun değil mi ???....Çorlu da hondacı Bi ustayı aradım...aracı görmeden konuyu telefonda anlattım.. Subap Ayarın gelmiştir diyor...Senin dediğin gibi yapıcam...Araçtaki total-opet karışım gazı bitirip ...sadece opet Gaz alıcam....deneyeceğim....düzelmezse....Başka daha donanımlı çorlu da Brc servise gideceğim....onlarda çözemezse...Honda yetkili bayiye uğrar sorarım....tuzlu gelirse....çorlu da iyi bir honda ustası bulup...ona götüreceğim....Böyle düşünmekteyim....SaygılarSM-A705FN cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
@h.k_Ahmed üstad Bujiler değişince benzinde sorun kalmadı....ama LPG ye geçince motor arıza lambası yanıyor ve hafif motorda silkeleme oluyor...Gaz rölanti devri bazen 750-800 devir aralığında oluyor e tabi silkeleme de oluyor...Gazda sürüş esnasında 20 ile 60 km/h hızlarda vites değişimi çok çok hafif silkelemeli oluyor....birde gaz geçtiğimde Motor arıza lambasını yakıyor....benzine geçince bugün lamba söndü....Gaza tekrar aldığımda Lamba tekrar yandı....Kendim motor bölümü mezunu olduğum için Bobinleri tek tek söküp takıp denedim çalışıyor...BUJİ-BOBİNLER değil sorun.....BRC yetkili servise gittim...çok donanımlı değil açıkçası gittiğim yer..Benim ısrarımla Gaz kesici filtreyi değiştirdi usta.Brc sistemine bakıp araca elini bile sürmeden.Bir sorun gözükmüyor diyor.... Sorun olmasa neden arıza lambası yansın...neden hafif gazda silkeleme olsun değil mi ???....
Çorlu da hondacı Bi ustayı aradım...aracı görmeden konuyu telefonda anlattım.. Subap Ayarın gelmiştir diyor...Senin dediğin gibi yapıcam...Araçtaki total-opet karışım gazı bitirip ...sadece opet Gaz alıcam....deneyeceğim....düzelmezse....Başka daha donanımlı çorlu da Brc servise gideceğim....onlarda çözemezse...Honda yetkili bayiye uğrar sorarım....tuzlu gelirse....çorlu da iyi bir honda ustası bulup...ona götüreceğim....Böyle düşünmekteyim....Saygılar
SM-A705FN cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.