Civic FK7 Civic FK7 1500-2000 devir arası zırıltı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aem

Ad Soyad
Ali Efe Meral
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
Herkese merhaba,

Kendimi tanıtarak başlayayım ismim Ali,
foruma aracımı aldıktan sonra katıldım. Kocaeli'de yaşıyorum İstanbul'da çalışıyorum. İlk honda aracım FK7 olmuş oldu.

2017 model Civic FK7 Sport sahibiyim alalı 2000 km oldu araçtan gayet memnunum ama videoda da eklediğim gibi araçtan soğutan bir trim sesi mevcut. Araç dururken veya giderken fark etmeksizin 1500-2000 devir arasında zırıltı gelmekte, nereden geldiğini bulamadım. Daha önce bu durumu yaşayan ve çözen varsa faydalanmak isterim. Videoda ses detaylı duyulmakta linki aşağıda paylaştım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
Herkese merhaba,

Kendimi tanıtarak başlayayım ismim Ali,
foruma aracımı aldıktan sonra katıldım. Kocaeli'de yaşıyorum İstanbul'da çalışıyorum. İlk honda aracım FK7 olmuş oldu.

2017 model Civic FK7 Sport sahibiyim alalı 2000 km oldu araçtan gayet memnunum ama videoda da eklediğim gibi araçtan soğutan bir trim sesi mevcut. Araç dururken veya giderken fark etmeksizin 1500-2000 devir arasında zırıltı gelmekte, nereden geldiğini bulamadım. Daha önce bu durumu yaşayan ve çözen varsa faydalanmak isterim. Videoda ses detaylı duyulmakta linki aşağıda paylaştım. Yardımlarınızı bekliyorum.

aracta sanki dp veya egzoz varmış gibi sesi var once onu kontrol edin ısı kalkanlarından birine değiyor olabilir

aem

Ad Soyad
Ali Efe Meral
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
aracta sanki dp veya egzoz varmış gibi sesi var once onu kontrol edin ısı kalkanlarından birine değiyor olabilir
Alırken eksperde altına baktığımda egzoz veya dp görmemiştim, egzoz uçları vs orijinal. Bana içerden geliyor gibi geldi çünkü kaput açık aynı devri verdiğim zaman ses yok.

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
Alırken eksperde altına baktığımda egzoz veya dp görmemiştim, egzoz uçları vs orijinal. Bana içerden geliyor gibi geldi çünkü kaput açık aynı devri verdiğim zaman ses yok.
bu tip şeylerde 2 kişi olmak şşart biri direksiyonda gaza basacak siz sesi takip edeceksiniz

aem

Ad Soyad
Ali Efe Meral
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
Sorunu buldum diye düşünüyorum, sol havalandırma ızgarasının içinden ses geldiğini tespit etti., havalandırmayı kapattığımda zırıltı kalmadı. Müsait zamanda ızgarayı söküp klapenin oturduğu yerin etrafına bez bant yapıp sorunu kökten çözmeyi planlıyorum.

Geri