civicten sonra suv .....!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan volker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
seyyid
Aracınız
Civic FC5 2020
merhaba, 2020 civic eco elegance aracım var çok da memnunum ancak şartlar gereği max 300- 400 üste vereceğim Suv araç ne önerirsiniz. yakıt,vergi,servis,yedek parça vs. sorunlarını da dikkate alırsanız...

Aracınız
Civic aracım yok
Herkesin bütçesi, beklentisi, öncelikleri farklı farklı olduğundan öneri olarak bir şey diyemem ama ben geçen sene Aralık ayında 2019 Vtec Turbo exe plus aracımı iş yerindeki arkadaşıma satıp, aklımda da 2022 model Honda Accord varken vazgeçip, sıfır 2023 model MG HS luxury aldım ve çok memnunum. Yere çok yakın ve yalıtımsız Civic'ten sonra çok çok iyi geldi. Yine yakın zamanda çevremde sıfır turbo benzinli Nissan Qashqai, turbo benzinli Pejo 408 GT ve elektrikli Togg alanda oldu. Herkes memnun kendine göre 😃 Dikkat çektiğiniz konuların hepsinin pozitif olarak toplandığı araç var mı bilemedim. MG ile Bursa'da 7,5lt ortalama ile geziyorum. (1610kg araç) Aynı aracı Konya'da kullananlar 6-6,5lt ile geziyor. Sürekli kısa mesafe kullanan ve/veya kalabalık büyük şehirde kullananlar 9-11lt ile geziyor. Yetkili servise bakım yaptırmak zaten her marka için ortada. Dışarıda 3bine yapılacak basit bir yağ-filtre değişimi yetkililerde 8-10bin arası değişiyor ki, tüm markalar böyle aşağı yukarı. Bazen çok bilindik markaların bile basit görünen bir parçası aylarca temin edilemiyor gibi gibi. Olmazsa olmaz önceliklerinizi iyi belirleyip SUV araca mutlaka geçin derim.

Son düzenleme:
Geri