Civic FC5 CVT hakkında?

Ad Soyad
cengiz izmirli
Aracınız
Civic FC5 2020
arkadaşlar hepinize hayırlı günler allah bol kazançlar versin herkeze.benim aracım 2020 eco excutive aracım km si çok düşük belki inanmayanlar olur ama 3 bin 500 km de şanzıman yağınıda değiştirdim ama bi sıkıntım var eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.araçla 69-75 km lerde seyir halindeyken ister istemez bazen ayağımı gazdan çekiyorum trafiğin durumuna göre ama bu km lerde giderim genelde ve tekrar ayağımı gaza hafiften dokunduğumda sanki araçta bi ileri doğru itme mi desem vuruntumu desem ona benzer bişey oluyo bu bazen ayağımı gazdan çektiğimimde tekrar bastığımda da olyor ama nadiren.bu bahsettiğim durumların başına gelen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi çok sevinirim teşekküür ederim herkeze kolaygelsin

Hocam bende de aynı araçtan var. Suan 64 bin km de. Bu dediğiniz cvt boslugu. Hiç dert etmeyin ama kalkışlarda ani gaz vereden kalkın aracı yumuşak kullanın cvt yağını da ya 2 yıla bır yada 40bin km de bir degistırın sorunsuz binersiniz.

Bahsettiğiniz konu vtec teklemesi diye geçer motor devrine göre 12vald veya 16valf geçiş yapar ivtech teknolojisi derler aracınızı benzınde kullandığınızda böyle bir durum olmadığını göreceksiniz keyifli sürüşler

Geri