Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Madem bana atıfla bir cevap verilmiş, boşa çıkarmamam lazım Bu tip ünitelerin doğrudan çıkışını alarak temiz ses beklememek lazımmış. Ben de o boğuk ve dataysız sesten şikayetçi olmuştum. Kimi arkadaşlar sadece çıkışa bağlı Honda hoparlörleri değiştirmişler ve tatmin olmuşlardı. Ben biraz daha ileri giderek araya anfi de koymak istedim. Ancak anfinin, ana ünite hoparlör çıkışlarına bağlanması haksızlık olurdu. Bunun yerine harici çıkışlarını anfiye bağladım. Bir de SW çıkışıyla mütevazi bir aktif subwoofer ünite sürdüm. Şimdi çok daha tatminkar.İlgili konuda ciddi yazmıştık. Tekrar etmek ayıp olur.
Madem bana atıfla bir cevap verilmiş, boşa çıkarmamam lazım
Bu tip ünitelerin doğrudan çıkışını alarak temiz ses beklememek lazımmış. Ben de o boğuk ve dataysız sesten şikayetçi olmuştum. Kimi arkadaşlar sadece çıkışa bağlı Honda hoparlörleri değiştirmişler ve tatmin olmuşlardı. Ben biraz daha ileri giderek araya anfi de koymak istedim. Ancak anfinin, ana ünite hoparlör çıkışlarına bağlanması haksızlık olurdu. Bunun yerine harici çıkışlarını anfiye bağladım. Bir de SW çıkışıyla mütevazi bir aktif subwoofer ünite sürdüm. Şimdi çok daha tatminkar.
İlgili konuda ciddi yazmıştık. Tekrar etmek ayıp olur.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.