Difüzör

Arkadaşlar aracıma difüzör almayı düşünüyorum , çok farklı fiyatlar mevcut çift çıkışlı model düşünüyorum fiyat farkı olmasının sebebi ne olabilir ürün aynı baktığında,Tavsiye edeceğiniz link var mıdır ? Fstuning de istediğim ürün malesef gözükmüyor

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2016
Arkadaşlar aracıma difüzör almayı düşünüyorum , çok farklı fiyatlar mevcut çift çıkışlı model düşünüyorum fiyat farkı olmasının sebebi ne olabilir ürün aynı baktığında,Tavsiye edeceğiniz link var mıdır ? Fstuning de istediğim ürün malesef gözükmüyor

Merhaba;

Buradan da bakabilirsiniz . Ama internette daha uygun fiyatta var. Benim bildiğim ve alışveriş yaptığım yer olduğu için paylaşıyorum .

HONDA CİVİC FC5 2016-2017 TURBO DÖRT ÇIKIŞ DİFÜZÖR (CONCEPT)İlan No: 480850943https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-honda-civic-fc5-2016-2017-turbo-dort-cikis-difuzor-concept-480850943/detay

Sadece hayal et

Difüzör

İstoç-İkitelli sanayi tarafında difüzör monte edecek firma bildiğiniz var mı ?
Sanayi de herhangi bir yer yapar mı yada.

Aracınız
Ben az önce aldım. 120 lira Gittigidiyor sitesinde. En uygun 150 liraydı uzun zamandır. Fiyat düşünce hemen sipariş ettim. Önce mesajla sordum elimizde hazır var bir günde kargo yaparız dediler.

Aracınız
Kendim montaj yapmayı düşünüyorum. Şarjlı vidalama var bende. Sorun olursa netten video falan bakar yaparım diye düşünüyorum.

Kendim montaj yapmayı düşünüyorum. Şarjlı vidalama var bende. Sorun olursa netten video falan bakar yaparım diye düşünüyorum.

Bende dün aldım henüz gelmedi N11 üzerinden 100 TL fiyatı vardı , kendim denemek istemiyorum videolarda herşey belli lakin yine de ustasına bırakmaya niyetliyim.

Aracınız
2018 eco elegance lpg li Antalya Eysa dan sıfır aldım.Bence bu araca difüzör olmazsa olmaz.Serviste faturalı 250 tl ye taktırdım.Siz takabilirseniz çok daha uygun fiata mal etmiş olacaksınız.Kolay gelsin.

Aracınız
Difüzör ve paçalık sipariş ettim ben de, gelince bakarım sıkıntı olmazsa kendim yaparım montajı, mobilyacı geçmişimiz var , elimizden gelir bu işler biraz :)

Işıklı yüksek bagaj spoyleri istiyorum bir de, başka konuda gördüm çok hoşuma gitti. Yüksek olmayanın varlığı yokluğu belli değil ama hafif yüksek duranlar güzel şöyle 3-5 cm havada. Bir karış yüksekte duran da çok apaçi işi duruyor :)

Geri