Dizel Civic i sattim.Kafam karisik.Hangi Civic?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali Er
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic FC5 2020
Hocam hayırlısı olsun dayım Vitara 1.6 GLX kullanıcısı.
FB7 deneyiminiz varmı bilmiyorum ancak Vitara sanki FB7 nin Crossover a çevrilmiş hali gibi.
FC5' ten sonra malzeme kalitesi ve yalıtım konusunda bir tık hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ancak bu avantaj da getiriyor kasası hafif olduğu için atmosferik modeli de gidiş anlamında üzmüyor.
Yakıt olarak aşırı beğendim. 1.6 atmosferik olanı şehiriçi 6.5-7 lt yakıyor bizzat test ettim. İstanbul içi sıkışık trafikte bile 7.5 i geçmedi.
Turbo modelde gaz pedalını daha da az kullanacağınız için üstüne Tokat'ta olduğunuz için muhtemelen yakıtla ilgili hiç sorun yaşamazsınız.
All Grip adı altında ki 4x4 sistemi aşırı güzel çalışıyor ve mod seçenekleri var.
Çift renk gibi kişiselleştirme olanağı sunması çok güzel.
Kısa farların mercekli ve fabrikasyon LED olması, FC5 Matrix farlarıyla kapışır hatta belki aynıdırlar gerçekten çok iyi aydınlatıyor.
Bende FB7 mi yeni sattığım zaman çok beğendiğim için 2018 Mart ayında kapora gönderecektim bir Vitara'ya. Farklı bir satış sitesinde aracın ilk ilan tarihinin 1.5 ay öncesine ait olduğunu gordum. Biraz daha araştırdım, farklı araçlara baktım onlar da kırmızı site de ilanı unutmuşlar, sadece sarı sitede yenilemisler ilanı. Diyeceğim o ki malesef satış anlamında piyasası pek hızlı bir araç değil. Allah sattırmasın acil bir durumda galeriye bozdurmak zorunda kalabilirsiniz aklınızda bulunsun.
Hocam aynı araçtan bende de var 2018 Dizel manuel 32500 km deyim bugüne kadar hiç dpf hatası almadım. Bende satışa koydum aracımı ama satış amacım memmuniyetsizlik değil çok memnunum ama yüksek bi araç bana daha kullanışlı. Aldım alalı köye sürmedim altı vs değmesin diye babamın arabasıyla gidiyorum. Nasipse satıp vitara 1.4 4×4 almak istiyorum. Ama siz çok düşüğünden vermişsiniz soğuduğunuz için mi bu fiyattan verdiniz normal piyasası ney bu aracın ?

LG-H850 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

'?? ??? ???. (??????)
'?? ??? ???. ?-???? ??-? (?????)
'?? ??? ???. ?-???? (Ş??????? ?????)

Ugr60

0
Hocam hayırlısı olsun dayım Vitara 1.6 GLX kullanıcısı.
FB7 deneyiminiz varmı bilmiyorum ancak Vitara sanki FB7 nin Crossover a çevrilmiş hali gibi.
FC5' ten sonra malzeme kalitesi ve yalıtım konusunda bir tık hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ancak bu avantaj da getiriyor kasası hafif olduğu için atmosferik modeli de gidiş anlamında üzmüyor.
Yakıt olarak aşırı beğendim. 1.6 atmosferik olanı şehiriçi 6.5-7 lt yakıyor bizzat test ettim. İstanbul içi sıkışık trafikte bile 7.5 i geçmedi.
Turbo modelde gaz pedalını daha da az kullanacağınız için üstüne Tokat'ta olduğunuz için muhtemelen yakıtla ilgili hiç sorun yaşamazsınız.
All Grip adı altında ki 4x4 sistemi aşırı güzel çalışıyor ve mod seçenekleri var.
Çift renk gibi kişiselleştirme olanağı sunması çok güzel.
Kısa farların mercekli ve fabrikasyon LED olması, FC5 Matrix farlarıyla kapışır hatta belki aynıdırlar gerçekten çok iyi aydınlatıyor.
Bende FB7 mi yeni sattığım zaman çok beğendiğim için 2018 Mart ayında kapora gönderecektim bir Vitara'ya. Farklı bir satış sitesinde aracın ilk ilan tarihinin 1.5 ay öncesine ait olduğunu gordum. Biraz daha araştırdım, farklı araçlara baktım onlar da kırmızı site de ilanı unutmuşlar, sadece sarı sitede yenilemisler ilanı. Diyeceğim o ki malesef satış anlamında piyasası pek hızlı bir araç değil. Allah sattırmasın acil bir durumda galeriye bozdurmak zorunda kalabilirsiniz aklınızda bulunsun.

'?? ??? ???. (??????)
'?? ??? ???. ?-???? ??-? (?????)
'?? ??? ???. ?-???? (Ş??????? ?????)
Hocam fb7 deneyimim oldu 2012 40. Yıl paket fb7 mi 4 yıl kullandım. Sürüş konforundan ve kalitesinden çok memnundum. Vitara kardeşimde var 4×4 turbo olanı kullandım gerçekten dedikleriniz ve tespitiniz tam olarak nokta atışı olmuş. Araç yalıtım iyi değil ama genel olarak gayet güzel eğer satarsam ve temiz az km de bir vitara bulursam nasipse geçecem inşallah.

LG-H850 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2017
Siz yınede test sürüşü yapın 1.5 turbo bastı mı gider yolların kralıdır.. 125 Eco yuda deneyin performans ı o kadar kötü değildir ama bir 182 beygır beklemeyin dizel den sonra bayırlarda yavas gelebilir ama ekonomik dır butun modelleri deneyin öle karar verın test sürüşü düz ise bayırlı bır arazıde denemek istediğinizi belırtin ..

BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri