Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Afyonkarahisar ilinde kullanılacak (genellikle soğuk ve yağışlı) bir 2019 Fc5 Civic için lastik önerisi kullanıp memnun olan varsa daha iyi olur. Teşekkür ederim
4 mevsim lastik yok diye biliyorum. Arkadaşın dediği gibi pazarlama stratejisi sadece. Ben geçen yıl Ocak ayında Continental'in Avrupa da üretilen markası olan VİKİNG markasını aldım. Lastik tam fiyat perfomans ürünü. Yumşak ve ses yapmıyor. Fiyatı da petlas la aynı . Lastikçi arkadaşım tavsiyesi ile aldım gayet memnunum
Dört mevsim hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşım vardı sürekli michelin ve Nokian on kileri kullanıyor başka bir arkadaşım da petlas kullanıyor. Bence kesinlikle olmayacak lastik kışın iş yapmıyor yazın şap şap ses yapıyorlar michelin daha az yapıyordu.
Ben yazlık kışlık dunlop kullanıyorum çok memnunum
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.