Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle geçmiş olsun, aracınızın çizikleri çok net anlaşılmamakla birlikte derin duruyor. Yani boya kalkması gibi. O yüzden üzülerek boyadan başka çare yok gibi gözüküyor. Allah beterlerinden korusun..
Geçmiş olsun hocam Allah beterinden korusun ıslak mendille silin iyice duvarın rengide geçmiş olabilir derinliği pek anlaşılmıyor burdan ama derinse boyadan başka çare yok bazı yerlerde diyecekleri komple kazınıp tekrar boyanması diyecekler çizik kapatıcı yerler varsa öyle yerlere gidin bence
muhakkak pasta cile uygula kendin orata çıkan sonuç bu görüntüden çok çok düzgün olacaktır. çıkan sonuca görede yaptırmayı veya bi süre o şekilde devam etmeyi düşüneiblirsin
Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar. O bölgeyi yıkayıp cif kremle ovalaya ovalaya çıkarttım duvarın boyasını ama çizikler derin malesef. Kapı ve çamurluk boyanması gerekiyormuş. Boyatmayı düşünmüyorum bu şekilde kullanırım artık. Hanımlara vermesek arabayı sorun çıkıyor verince de sonuç bu.
Bana kalirsa gördüğüm kadariyla boya yapip kiyma arabaya. Profesyonel pasta cilacilar (sonax maguers ) gibi yerlere bi görüş. En azindan hayali bir sürtme izi nin bile kalmasi boyanmasindan iyidir. Basimiza geldi. Ayni yerde bi sürtme vardi. Adam guzel ugrasti. Geriye kalan ufak bi göçük( farkedilmiyor bile) ...kaldi. Boyadan iyidir dedik. Yani en azindan ufak bi cizik kalmasi boyadan iyidir. Bu na şükür. Kapi bitiminden metali kaldirmamis.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.