Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar aliexpress üzerinden getirdiğim t4.7 ısışlarını ekran göstergelerıne deneme amaclı taktık normalde mavıye cevırecektım sonra beyaz ve mavı denemesı sonucunda daha cok hosumuza gıttıgı ıcın bu sekılde yaptık umarım sızlerde begenırsınız
[MENTION=3083]webelectronics[/MENTION] harbiden bi dur sen yapıyorsun ben gaza geliyorum. Daha düğün yapacağım harcamalar aldı başını gidiyor. Ha bu arada sen led olayına pek girme sonra problem oluyor bize...
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ön gösterge panelının dışında plastık bır aksam var ınce uclu tornavıda ıle dırek cıkıyor ustam 4 tırnak tutuyor zaten
ön tarafdakı plastık cıkınca gösterge karsınızda duruyor onuda tutan vıdalarını cıkarınca 2 soket var ust kısımda onlarıda cıkarınca arka kısımda lambaları gorursunuz bu getırdıgım ledler dırek oturuyor ıcıne hıc bır ıslem yapmanıza gerek kalmıyor toplamda 7tlye masraf etmıs oldum bu arada
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.