Es7 namı değer Vtec-2 hakında bilgi alabilirmiyim?

S.a arkadaşlar hayırlı geceler 2003 honda vtec almayı düşünüyorum kullanışı arsıza durumu nasıl sizce önerileriniz nelerdir bilgiler için tsk.

SM-A310F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FB7 2012
VTEC in en hassas noktası ön takım. On takımı çok zayıf araba. Alacağın arabayı bozuk yolda kullan on takımını dene öyle al

Redmi 5 Plus cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
S.a arkadaşlar hayırlı geceler 2003 honda vtec almayı düşünüyorum kullanışı arsıza durumu nasıl sizce önerileriniz nelerdir bilgiler için tsk.

Ve aleykümselam

Vtec-2 yaşına göre çok güzel bir araçtır. Temiz ve bakımlısını bulmak zor oluyor. Şu aralar gençler arasında popüler alırken buna dikkat edin.
Motor performansı tatmin eder. Kısa şanzımanlıdır. Direksiyornu hafif serttir. Düşük devirde ekonomiktir. LPG için ideal bir motora sahiptir.
Donanımı azdır. Zırt pırt arıza yapmaz.
Sürüş pozisyonu çok hoşuma gidiyor. Görüş açısı çok güzel.
Manuel veya otomatik sürüş tarzınıza göre seçim yapabilirsiniz.
Makyajlı kasa bakıp, 4 disk firen ve sunroof olandan alırsanız daha iyi olur.
Bana göre uzun yol arabası değil. Hız sabitleme yok. İzalasyon iyi değil. En sessiz lastik takmanızı öneririm. 120 km. sonrası motor sesi rahatsız etmeye başlar. 110 km. hızda temiz asfaltta 82 desibel ses değeri var. Kendim ölçtüm. Arkada 77'ye iniyor. Arka daha konforlu. Rolanti 55 desibel. Şehir içinde bir kuş kadar sessizdir.
Araç normaldede yere yakındır. Birde 5 yetişkin bindiği an çöker. Yayları kısa. Yüklü iken bozuk yollarda ve kasislerde egzoz borusunu hafif sürtebilir. Dikkat etmek lazım!
Rampalarda üzmez. 3. veya 4. Vites 4.500 civarı rahat çıkar. Max torku 4.500 devirdir.
Atmosferik bir motor olduğu için alt deviler cansızdır.
Kasa hafiftir. Süspansiyon sistemi sert, direksiyon tepkisi güzeldir. Kısa şanzıman ile birleşince bana küçük bir spor otomobil kullanıyormuş havası veriyor. 5 senedir kullanıyorum ve memnunum.

Faaliyet ayn-ı lezzettir.

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Temiz ve bakımlısını bulmak zor oluyor. Şu aralar gençler arasında popüler alırken buna dikkat edin.

Aynen öyle hocam, işin daha kötüsü 2000 kasaların çok fazla modifiye ile temizi kalmadığı için şimdi de VTEC kasalara yönelim var, bu nedenle temizi olan pek satmak istemiyor, hatta gözlemime göre FD6 ile çok yakın fiyatlara satılıyor :)

Ve aleykümselam

Vtec-2 yaşına göre çok güzel bir araçtır. Temiz ve bakımlısını bulmak zor oluyor. Şu aralar gençler arasında popüler alırken buna dikkat edin.
Motor performansı tatmin eder. Kısa şanzımanlıdır. Direksiyornu hafif serttir. Düşük devirde ekonomiktir. LPG için ideal bir motora sahiptir.
Donanımı azdır. Zırt pırt arıza yapmaz.
Sürüş pozisyonu çok hoşuma gidiyor. Görüş açısı çok güzel.
Manuel veya otomatik sürüş tarzınıza göre seçim yapabilirsiniz.
Makyajlı kasa bakıp, 4 disk firen ve sunroof olandan alırsanız daha iyi olur.
Bana göre uzun yol arabası değil. Hız sabitleme yok. İzalasyon iyi değil. En sessiz lastik takmanızı öneririm. 120 km. sonrası motor sesi rahatsız etmeye başlar. 110 km. hızda temiz asfaltta 82 desibel ses değeri var. Kendim ölçtüm. Arkada 77'ye iniyor. Arka daha konforlu. Rolanti 55 desibel. Şehir içinde bir kuş kadar sessizdir.
Araç normaldede yere yakındır. Birde 5 yetişkin bindiği an çöker. Yayları kısa. Yüklü iken bozuk yollarda ve kasislerde egzoz borusunu hafif sürtebilir. Dikkat etmek lazım!
Rampalarda üzmez. 3. veya 4. Vites 4.500 civarı rahat çıkar. Max torku 4.500 devirdir.
Atmosferik bir motor olduğu için alt deviler cansızdır.
Kasa hafiftir. Süspansiyon sistemi sert, direksiyon tepkisi güzeldir. Kısa şanzıman ile birleşince bana küçük bir spor otomobil kullanıyormuş havası veriyor. 5 senedir kullanıyorum ve memnunum.

Bilgiler için tsk kardeşim sağolasın

Aynen öyle hocam, işin daha kötüsü 2000 kasaların çok fazla modifiye ile temizi kalmadığı için şimdi de VTEC kasalara yönelim var, bu nedenle temizi olan pek satmak istemiyor, hatta gözlemime göre FD6 ile çok yakın fiyatlara satılıyor :)
Aynen piyasa uçuk 2003 var şu anda birtane 42.500 e olacak alsam mi almasamı kararsızım kardeşim

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Aynen piyasa uçuk 2003 var şu anda birtane 42.500 e olacak alsam mi almasamı kararsızım kardeşim

Piyasaya göre fiyatı uçuk değil. Km. Boya ve değişene göre değerlendirilebilir. Alacağınız aracı mutlaka sürün içinize sinmez ise hiç almayın.

Geri