Ve aleykümselam
Vtec-2 yaşına göre çok güzel bir araçtır. Temiz ve bakımlısını bulmak zor oluyor. Şu aralar gençler arasında popüler alırken buna dikkat edin.
Motor performansı tatmin eder. Kısa şanzımanlıdır. Direksiyornu hafif serttir. Düşük devirde ekonomiktir. LPG için ideal bir motora sahiptir.
Donanımı azdır. Zırt pırt arıza yapmaz.
Sürüş pozisyonu çok hoşuma gidiyor. Görüş açısı çok güzel.
Manuel veya otomatik sürüş tarzınıza göre seçim yapabilirsiniz.
Makyajlı kasa bakıp, 4 disk firen ve sunroof olandan alırsanız daha iyi olur.
Bana göre uzun yol arabası değil. Hız sabitleme yok. İzalasyon iyi değil. En sessiz lastik takmanızı öneririm. 120 km. sonrası motor sesi rahatsız etmeye başlar. 110 km. hızda temiz asfaltta 82 desibel ses değeri var. Kendim ölçtüm. Arkada 77'ye iniyor. Arka daha konforlu. Rolanti 55 desibel. Şehir içinde bir kuş kadar sessizdir.
Araç normaldede yere yakındır. Birde 5 yetişkin bindiği an çöker. Yayları kısa. Yüklü iken bozuk yollarda ve kasislerde egzoz borusunu hafif sürtebilir. Dikkat etmek lazım!
Rampalarda üzmez. 3. veya 4. Vites 4.500 civarı rahat çıkar. Max torku 4.500 devirdir.
Atmosferik bir motor olduğu için alt deviler cansızdır.
Kasa hafiftir. Süspansiyon sistemi sert, direksiyon tepkisi güzeldir. Kısa şanzıman ile birleşince bana küçük bir spor otomobil kullanıyormuş havası veriyor. 5 senedir kullanıyorum ve memnunum.
Faaliyet ayn-ı lezzettir.