Selam; yaklaşık 4 yıldır FB 7 kullanıyorum, çok şükür beni hiç üzmedi ve gayet mutlu mesut 4 yıl geçirdim. Aracım benzinli - otomatik - premium paket...
Tek sıkıntım yazları uzun yolda bagaj hacminin biraz ufak kalması oldu...
ŞEhir içi kullanımı olsun, seriliği olsun,yol tutuşu olsun , bakım masraflarının makul olması olsun, gayet memnun kaldım.
artık aracın model yılının da eskimesi sebebi ile de aracımı değiştirme niyetim var; aracımı satıp üzerine de yaklaşık 100 bin TL ekleyerek FK 7 kasa sport yada sport + donanımlı civiclere niyetlendim..
görsel olarak FC5 e göre gözüme daha iyi geliyor birde ingiltere üretimi olması sanki kalite anlamında bi tık iyi olabileceği izlenimim var.
Bu tür bir araç değişiminde sizlerin değerli görüşleri nedir çok merak ediyorum? en mantıklı seçim hangi tarz araçlar olacaktır ? dediğim gibi ben FB 7 den çok memnun kaldım, en ufak sıkıntı yaşamadım.. FK 7 de de benzer şekilde olacağını düşünüyorum..
Tek sıkıntım yazları uzun yolda bagaj hacminin biraz ufak kalması oldu...
ŞEhir içi kullanımı olsun, seriliği olsun,yol tutuşu olsun , bakım masraflarının makul olması olsun, gayet memnun kaldım.
artık aracın model yılının da eskimesi sebebi ile de aracımı değiştirme niyetim var; aracımı satıp üzerine de yaklaşık 100 bin TL ekleyerek FK 7 kasa sport yada sport + donanımlı civiclere niyetlendim..
görsel olarak FC5 e göre gözüme daha iyi geliyor birde ingiltere üretimi olması sanki kalite anlamında bi tık iyi olabileceği izlenimim var.
- Sizce FB7 + 100 bin TL ye mantılı seçenek FK 7 midir ?
- bi ara insignia grand sportlara niyetlendim ama hem bütçemi aşıyor hemde kronik sıkıntıları olduğunu okuyunca soğudum.
- SUV lara niyetlendim,sportage-tucson-Citroen C5 Aircross vs... ama turbo benzinli ve dizeller de de temiz düzgün modeller bütçemi aşıyor minmum 300 - 310 lardan kapı açıyor ki FK 7 performansını ,keyfini,sürüş zevkini vermesi mümkün değildir diye düşünüyorum..sadece uzun yolda ferahlık ve geniş bagaj artısı olacak..senede en fazla 2 defa uzun yol yapıyorum.
- En son olarak 2019-2020 benzinli, corolla flame - x paketleri düşündüm; ama onların da motor performansı FK 7 ye yaklaşamaz. gibi...
Bu tür bir araç değişiminde sizlerin değerli görüşleri nedir çok merak ediyorum? en mantıklı seçim hangi tarz araçlar olacaktır ? dediğim gibi ben FB 7 den çok memnun kaldım, en ufak sıkıntı yaşamadım.. FK 7 de de benzer şekilde olacağını düşünüyorum..