Aracı LPG de kullandığım halde benzin düşüyor ve sıfırlıyor.Bunun çözümü var mı
Bu sorunla ilgili bir sürü yazı var biraz arastirsaniz cevap bulursunuzAracı LPG de kullandığım halde benzin düşüyor ve sıfırlıyor.Bunun çözümü var mı
Nerse var bu yazi ayni sorun bendede var
Aynı konudan benden mağdurum.Merhabalar beyler aranıza yeni katılmış bulunmaktayım fb 7 kasa 2016 model araç aldım fabrikasyo lpg li lpg de giderken benzin düşüyor kısa araştırmalar sonucunda bi modül takılarak sorun giderilceiğini belirtiyorlar işin gariba fb7 2016 larda bu orjinal lpg çıkışlarda bulunmuyormuydu merakım bu kapatıp açınca dolmuyor bitik 0 km gösteriyor 10 ltre benzin var ortalama .. kısacası bunu yetkili servisler yaparmı piyasası nedir özel servisler yapanlar ortalama ne ister + avrupa yakası önerceğiniz usta varmıdır?
hocam aracın garantisi vs yok mesela honda cem gitsek ücretsizmi takıcakar yoksa fiyat talep ederlermi ederlerse ortalama nedir ? 2016 fb 7 orjinal gazlı 90 bin 50 bine kadar yetkili servisde yapılmıştırAraçlarınız fabrika çıkışlı lpg ise 2014 yılından sonra bu modül standart takılmaya başlandı, eski araçlara da servisler ücretsiz taktı, servislerden konu hakkında talepte bulunabilirsiniz, 2014 yılında açılan konu linkini ekliyorum.
Fb7 de lpg de benzin düşme ve çözümü.
Eco civic sahibi arkadaşlarımın bildigi gibi lpg de gideriken benzin göstergesi düşmekte idi!! Bunun problemini honda kendi çapında çözüme kavuşturmuş. Röle tarzı bir cihaz vasıtasıyla araca monte ediliyor ve araç her stop edip tekrar kontak açıldıgında dogru deyeri göstermekte.yanlız yolculuk...www.civictr.com
NoFear'ın yolladığı konu başlığında tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Servisler takıyor ama 150-175₺ civarında ücret talep ediyorlar. Bir zamanlar Eco modellere ücretsiz takmışlar, sonra yine ücretliye dönmüşler. Açıkçası ben hepsini okudum ve modül taktırmaktan vazgeçtim. LPG emülatörü taktırsanız bile çok sağlıklı sonuçlar alınmadığı yazıyor.hocam aracın garantisi vs yok mesela honda cem gitsek ücretsizmi takıcakar yoksa fiyat talep ederlermi ederlerse ortalama nedir ? 2016 fb 7 orjinal gazlı 90 bin 50 bine kadar yetkili servisde yapılmıştır