Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Konuları birleştirip düzenledim, sizin sorun [USER=2117]@rundll32[/USER] hocamdaki gibi rulmandaki yağın özelliğini kaybetmesi kaynaklı Ustanızın kullandım dediği gres balata-kaliper gresi denilen ve suya-sıcaklığa dirençli gresdir muhtemelen, bende BOSCH SUPERFIT TO100 kullanmıştım [ATTACH=full]257575[/ATTACH]Sizin yaptırdığınız rulman yağlamayı bende amortisör körüklerini değiştirirken tedbiren yaptırmıştım, iyi ki yaptırmışım diyebilirim o zaman Bendeki durum biraz daha farklı olarak direksiyon kutu içindeki yağın özelliğini kaybetmesi kaynaklı gibi görünüyor,Bende de direksiyon kutusu altta yağlanınca ses şimdilik gitmiş görünüyor Ustanın yağ koyduğu zamanki uygulama fotosunu çekmiştim, elini sabitlemek yerleştirdiği noktaya koyduğu için tam nokta görünmüyor ama fikir vermesi açısından ekliyorum.[ATTACH=full]257574[/ATTACH]
Konuları birleştirip düzenledim, sizin sorun [USER=2117]@rundll32[/USER] hocamdaki gibi rulmandaki yağın özelliğini kaybetmesi kaynaklı
Ustanızın kullandım dediği gres balata-kaliper gresi denilen ve suya-sıcaklığa dirençli gresdir muhtemelen, bende BOSCH SUPERFIT TO100 kullanmıştım
[ATTACH=full]257575[/ATTACH]
Sizin yaptırdığınız rulman yağlamayı bende amortisör körüklerini değiştirirken tedbiren yaptırmıştım, iyi ki yaptırmışım diyebilirim o zaman
Bendeki durum biraz daha farklı olarak direksiyon kutu içindeki yağın özelliğini kaybetmesi kaynaklı gibi görünüyor,
Bende de direksiyon kutusu altta yağlanınca ses şimdilik gitmiş görünüyor
Ustanın yağ koyduğu zamanki uygulama fotosunu çekmiştim, elini sabitlemek yerleştirdiği noktaya koyduğu için tam nokta görünmüyor ama fikir vermesi açısından ekliyorum.
[ATTACH=full]257574[/ATTACH]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.