Fb7 honda civic farlar göz alıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Frkn9824
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Furkan şahan
Aracınız
Civic FB7 2014
Selamun aleyküm hayırlı günler herkese
Benim arabam eco elegance honda civic 2014 model arabanın kısa farlarını yaktığımda karşıdaki araç bana selektör yapıyor.Ben bunu elektrikçide ayarlattım fakat muayenede kısa hüzmeli far ayarı hatalı diyor ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

fx2006

0
Ad Soyad
Ahmet Mehmet
Aracınız
Civic FE1 2021
Mercek farlar otomatik olarak yolun eğimine göre kendi kendine ayarlanır, el ile müdehale etmek isterseniz far üstündeki ALYAN bir ayar yeri vardır, daha önce şu şekilde cevap verilmişti;

Ynt: civic 2013 xenon far ayarı

Sanirim bizim araclarin far ayarlari standar bi xenon ile ayni sekilde yapiliyor ben yinede bi xenon ayarini anlatayim buyuk ihtimal bizim araclardada ayni islem uygulanir :)
Farin üstünde alyen anahtarının gireceği bir yuvar var sağ farda sağ üste doğru sol farda sol üstte.Sağa çevirince far aşağı iniyor sola çevirince yukarı kalkıyor karanlık bir yerde duvara karşı arabayı park edip rahatlıkla ayarlayabilirsin istediğin ölçüde :D

Ad Soyad
Furkan şahan
Aracınız
Civic FB7 2014
Teşekkür ederim o zaman kendimiz ayarlayacağız.Otomatik ayarlıyorda göz almasının sebebi aşağıya yada yukarıya olması mı yoksa far türünden mi böyle

fx2006

0
Ad Soyad
Ahmet Mehmet
Aracınız
Civic FE1 2021
Eğer farın lambasında değişiklik yapmadınız ise (fabrika çıkışlı ise) yükseklik ayarındandır, yok eğer lambasını değiştirdim şimşek etkili taktım vs. diyorsanız ozaman lambanınzın montajı vs. ile alakalı olabilir.

fx2006

0
Ad Soyad
Ahmet Mehmet
Aracınız
Civic FE1 2021
Yükseklik ayarını biraz düşürüp deneyin büyük ihtimal düzelecektir. Bazen kısalar biraz daha uzağı aydınlatsın diye talep ediyor sürücüler o durumda farı kaldırmış olabilirler.

Ad Soyad
Furkan şahan
Aracınız
Civic FB7 2014
Açıkçası ben ikinci elden aldım.Arabanın sadece sisleri değişmiş gündüz led farı takmışlar.Diğer farlar orijinalmiş
Yükseklik ayarını biraz düşürüp deneyin büyük ihtimal düzelecektir. Bazen kısalar biraz daha uzağı aydınlatsın diye talep ediyor sürücüler o durumda farı kaldırmış olabilirler.
Tamamdır çok teşekkür ederim sağolun iyi günler dilerim.

Geri