Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=sk67a link=topic=245.msg6885#msg6885 date=1403272338]
Deri deel. Normal Honda kumaşı. Açık gri.
Halk arabası.
:aman:
[/quote]
Hocam bana deri koltuk teklif etmisti Marmara ama siyahti deri o nedenle istemedim acik renk olsa belki isteyebilirdim silmesi falan kolay olurdu aslinda deri olsa
[quote author=Attila Khan link=topic=245.msg6918#msg6918 date=1403275206]
Hocam bana deri koltuk teklif etmisti Marmara ama siyahti deri o nedenle istemedim acik renk olsa belki isteyebilirdim silmesi falan kolay olurdu aslinda deri olsa
[/quote]ben aslında yaptırmayacaktım ama bizim kız arabada yerinde tutmak mumkun olmuyordu ayakla basmakmı dersin süt meyva suyu dokmekmi dersin aklıma bir an o geldi ve yaptırı verdim
[quote author=NoFeaR link=topic=245.msg6937#msg6937 date=1403281078]
İsmail hocam yine led show yapmışsın çok güzel olmuş eline sağlık
[/quote]çok teşekkurler turgut hocam
kule izin verirse uçmaya hazırlanıyoruz
[quote author=Gelendostlu link=topic=245.msg6963#msg6963 date=1403295211]
İsmail park ettiğin yere Kırmızı Honda yaz. Hep aynı yere parket. Al sana kapı altı logo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
[/quote]hahahaaa senin bu yaraticı zekana hayranım hüseyin abim.büyüksün vesselam.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.