Civic FB7 Lpg'de aşırı titreme?

Aracınız
Civic FB7 2013
Merhaba herkese. 2013 fb7 eco elegance aracımız var. Eşim kullanıyor. Dur kalk trafikte aracın titrediğini söyledi. Denedim gerçekten de öyle. Sıkıntı şu LPGde dur kalk trafikte dururken ve vites D modunda özellikle klima devreye girince şiddetle sallanıyor araba adeta zıplıyor. Bunu lpgde yapıyor. İlginçtir yine lpgde vites N modunda hiç sallanmıyor klima devreye girince. Benzine alınca da D konumuna alsan bile hiç sallanmıyor. Yapılanları size anlatayım. Halen çözüm yok.

YAPILANLAR:
1. Lpg ayarı ve testler (1000tl)
2. Sübap ayarı (4200tl)
3.Buji değişimi (4000tl)

Bobin yapabilir diyor şimdi usta. Tek tek denemek lazım diyor. Acaba diyorum şanzıman yağı olur mu? Şu an çözümsüz şekilde bekliyorum. Eğer başına böyle bir şey gelen bir arkadaş varsa yazarsa sevinirim. Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim.

Ad Soyad
Cafer Taygun Küçüktamer
Aracınız
Civic FC5 2016
Çok teşekürler. Mutlaka baktırıcam. Benim aklıma gelen başıma gelir. Lpgde sistemde sıkıntı var gibi geliyor hep. Ama ustalar ateşleme sistemi diyor. Bakalım.

Ne demek kardeşim Mitsubishi pick-up var bende bı tanede araç 2 bin devrin üzerine çıkınca turbo ses yapiyordu 3 tane ustaya sordum turbo sökülecek intercol sokulecek deyip durdular kendim bakarken evde turbo hortumunda delik olduğunu fark ettim ustalar pek hortumlara bakmıyor Honda dada seninki gibi sorun yaşadım yine hortumdan çıktı inşallah senin sorunda hortumdur inşallah çok masraf etmeden kurtulursun

Moderatörün son düzenlenenleri:
Aracınız
Civic FB7 2013
Ne demek kardeşim Mitsubishi pick-up var bende bı tanede araç 2 bin devrin üzerine çıkınca turbo ses yapiyordu 3 tane ustaya sordum turbo sökülecek intercol sokulecek deyip durdular kendim bakarken evde turbo hortumunda delik olduğunu fark ettim ustalar pek hortumlara bakmıyor Honda dada seninki gibi sorun yaşadım yine hortumdan çıktı inşallah senin sorunda hortumdur inşallah çok masraf etmeden kurtulursun
İnşallah. Bakalım. Çözersek yazıcam buradan

Geri