Hocam sizin videodan sonra bende dikkatlice aracın tam ısınmış olduğu zaman bende de bu sesin olduğunu farkettim, bence V kayışıyla birlikte mümkünse avare bilyası denilen gergi bilyasını da değiştirseniz faydalı olacaktır, o parçanında bu sesi yapma potansiyeli var.Bu ses araba ısındıkça tekrar gelemeye başladı kuş sesi gibi v kayışı tarafından servisten cumartesi için randevu aldım servis kampanyası son günü v kayışı değiştireceğim İnş sorun çözülür…
Servis fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba ? Çünkü bazı parçalara uçuk fiyatlar çıkartıyorlar ?Hocam sizin videodan sonra bende dikkatlice aracın tam ısınmış olduğu zaman bende de bu sesin olduğunu farkettim, bence V kayışıyla birlikte mümkünse avare bilyası denilen gergi bilyasını da değiştirseniz faydalı olacaktır, o parçanında bu sesi yapma potansiyeli var.
FB7lerin bilyasi hakkında bilgim yok FD6larin gergi bilyasi piyasada 100 lira civarına satılıyor. Serviste te bakım ve bazı grup parçalar haric genelde piyasa fiyatının 3-4 katı oluyor. Siz aracı goturdugunuzde ustaya takmadan önce sesi dinletin, sesin kayistan olup olmadığına emin olun.Servis fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba ? Çünkü bazı parçalara uçuk fiyatlar çıkartıyorlar ?
Ses rahatsız edici boyuta ulaşıyor belli bir zaman sonra, dediğiniz gibi dinletip fiyatı çok aşırı söylemezlerse değişirim.FB7lerin bilyasi hakkında bilgim yok FD6larin gergi bilyasi piyasada 100 lira civarına satılıyor. Serviste te bakım ve bazı grup parçalar haric genelde piyasa fiyatının 3-4 katı oluyor. Siz aracı goturdugunuzde ustaya takmadan önce sesi dinletin, sesin kayistan olup olmadığına emin olun.
Ek olarak bu durumu ustaya sorduğumda aracın çalışmasını değiştiren birsey yoksa ara ara kontrolle sesin artışına göre hareket etmemi önerdi, civiclerin yalıtımı zayıf olduğu için motor aksamindaki yıpranan parçaların oluşturduğu sesin çok çabuk duyulmaya başladığını söyledi, zaten 2 seneye yakın v kayış gergisi tikirdayarak gezmistim ama bir sorunla karşılaşmamistim.
Anladım, bende aracın içinde duyulmuyor, sadece sağ camı actigimda yanda duvar varsa ve motor sicakken kaputu açıp dikkatli dinleyince farkediliyor.Ses rahatsız edici boyuta ulaşıyor belli bir zaman sonra, dediğiniz gibi dinletip fiyatı çok aşırı söylemezlerse değişirim.
Arkadaşlar rulman sesi diyor ya bilemedim. Öyle ise hiç servise gitmeye gerek yok ama kararsız kaldım.Anladım, bende aracın içinde duyulmuyor, sadece sağ camı actigimda yanda duvar varsa ve motor sicakken kaputu açıp dikkatli dinleyince farkediliyor.
Olabilir, bence önce rulmanı değiştirip randıman almazsanız kayışı değiştirmeye yönelin.Arkadaşlar rulman sesi diyor ya bilemedim. Öyle ise hiç servise gitmeye gerek yok ama kararsız kaldım.
FB7lerin bilyasi hakkında bilgim yok FD6larin gergi bilyasi piyasada 100 lira civarına satılıyor. Serviste te bakım ve bazı grup parçalar haric genelde piyasa fiyatının 3-4 katı oluyor. Siz aracı goturdugunuzde ustaya takmadan önce sesi dinletin, sesin kayistan olup olmadığına emin olun.
Ek olarak bu durumu ustaya sorduğumda aracın çalışmasını değiştiren birsey yoksa ara ara kontrolle sesin artışına göre hareket etmemi önerdi, civiclerin yalıtımı zayıf olduğu için motor aksamindaki yıpranan parçaların oluşturduğu sesin çok çabuk duyulmaya başladığını söyledi, zaten 2 seneye yakın v kayış gergisi tikirdayarak gezmistim ama bir sorunla karşılaşmamistim.