FB7 özelliklerini kapatmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saruja
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic FB7 2015
2015 model FB7 elegance eco aracım;
1. Kapıları uzaktan kumanda ile kapattığımda follow me home (farların 15 sn. yanması) özelliği aktif durumda.
bu özelliği nasıl kapatabilirim?
2. Araç hareket ettikten sonra 15 km/h hıza ulaşınca kapılar otomatik nasıl kilitlenir?
3. Araç kapılarını uzaktan kumanda ile kilitlenince sesli ikaz veriyor mu? veriyorsa nasıl aktif hale getirebilirim?

Bu özellikleri nasıl aktif-pasif hale getirebilirim? yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler....

1. sorunuzun cevabını biliyorum sadece oda far anahtarını autoda bırakırsanız follow me çalışır off konumda bırakırsanız farlarınız hiçbir zaman yanmaz

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2019
Diğer söz ettiğiniz özellikler de malesef cıvıc de yok.

Moderatörün son düzenlenenleri:

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
2015 model FB7 elegance eco aracım;
1. Kapıları uzaktan kumanda ile kapattığımda follow me home (farların 15 sn. yanması) özelliği aktif durumda.
bu özelliği nasıl kapatabilirim?
2. Araç hareket ettikten sonra 15 km/h hıza ulaşınca kapılar otomatik nasıl kilitlenir?
3. Araç kapılarını uzaktan kumanda ile kilitlenince sesli ikaz veriyor mu? veriyorsa nasıl aktif hale getirebilirim?

Bu özellikleri nasıl aktif-pasif hale getirebilirim? yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler....
1. OFF yada park lamba durumuna getirmedikçe yanık kalır. Yanık kalmasını istemiyorsanız motor durduktan sonra far kumandasını hızlıca OFF yada park lamba moduna getirip tekrar AUTO moduna alırsanız far o an için tekrardan yanmaz. Aküyü gereksiz yere zayıflattığını farkettiğimden ihtiyacım olmadığında bu şekilde kapatıyorum. Ama o zamanda AUTO modun çok anlamı kalmıyor gibi :unsure:
2. ve 3. için FB7lerde bu özellikler Amerika versiyonlarda mevcut ama ülkemizdeki araçlarda bu modüllerin hiçbiri yok maalesef :(

Aracınız
Civic FB7 2015
1. OFF yada park lamba durumuna getirmedikçe yanık kalır. Yanık kalmasını istemiyorsanız motor durduktan sonra far kumandasını hızlıca OFF yada park lamba moduna getirip tekrar AUTO moduna alırsanız far o an için tekrardan yanmaz. Aküyü gereksiz yere zayıflattığını farkettiğimden ihtiyacım olmadığında bu şekilde kapatıyorum. Ama o zamanda AUTO modun çok anlamı kalmıyor gibi :unsure:
2. ve 3. için FB7lerde bu özellikler Amerika versiyonlarda mevcut ama ülkemizdeki araçlarda bu modüllerin hiçbiri yok maalesef :(

Bence de AUTO modunun bir anlamı kalmamış o zaman. Mantıksız. Teşekkür ederim ilginize...

Aracınız
Civic FB7 2012
Benim de benzer bir sorum olacak; 40-45 gün önce aldığım 2012 FB7 araçta trip a ve b sorunu diyebilirim; ben sifirlayana kadar toplam km, ortalama yakıt ve hız olcuyordu ama dün kurcaladim biraz, kurcaladiktan sonra hangi ayarı bozduysam, artik kontak kapatınca kendisi sifirliyor. Bunu nasıl eski haline getirebilirim?

maksu

0
Yönetici
Aracınız
Honda CRV
1. Soruya arkadaşlar cevap vermişler zaten.
Kapıların kapanması için aliexpres te obd konnektörüne takılan modül görmüştüm , 3 için ise kablo repairini içeren kendi tasarımınızı yapmanız lazım. Örneğin tetik ucuna bir kontrol ucu ile röle ve işlemci içeren bir tasarımla yapılabilir. Ama bunun için elektronik bilginizin olması gerekir.

HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri