Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Aracımı alanı daha bir ay oldu 38.000 km de, 10,20,30 bin bakımları serviste yapılmış Samsun honda servisine geçen gün soyulan ön kol dayamaları için gittim ve 40 bin bakımını sordum o bakımda aynı zamanda şanzıman yağıda değişiyormuş 650 tl civarı bir şey tutar dedi. Arabanın garantisi daha devam ediyor özel servise gittiğimizde garanti dışı kalıyor ve satarkende servis garantisinden çıkmış bir araç satıyorsunuz. Ben aracı bir sene kullanacağımdan Honda servisini tercih edeceğim.Bu arada soyulan kol dayamalar için bana bir hafta süre verdiler bir hafta geçti aradım belçikadan gelecek dediler bir iki ayı bulur diye eklediler. Honda genel müdürlüğünü aradım bir kaç gün sonra geri aradılar iki gün içersinde servisinize parçaları göndereceğiz dediler bilginize.
Aracımı alanı daha bir ay oldu 38.000 km de, 10,20,30 bin bakımları serviste yapılmış Samsun honda servisine geçen gün soyulan ön kol dayamaları için gittim ve 40 bin bakımını sordum o bakımda aynı zamanda şanzıman yağıda değişiyormuş 650 tl civarı bir şey tutar dedi. Arabanın garantisi daha devam ediyor özel servise gittiğimizde garanti dışı kalıyor ve satarkende servis garantisinden çıkmış bir araç satıyorsunuz. Ben aracı bir sene kullanacağımdan Honda servisini tercih edeceğim.
Bu arada soyulan kol dayamalar için bana bir hafta süre verdiler bir hafta geçti aradım belçikadan gelecek dediler bir iki ayı bulur diye eklediler. Honda genel müdürlüğünü aradım bir kaç gün sonra geri aradılar iki gün içersinde servisinize parçaları göndereceğiz dediler bilginize.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.