Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ilan sahibinin iş yeri Ankara'da. Ben mail yoluyla konuşup oradan aldım. Honda Efe servisinde benzer ürün 450 TL idi. Tek farkı Servistekinde farları açınca DRL bizim aracın orjinalinde olduğu gibi alt kademe yanmaya başlıyordu. Benim taktırdığımda tip olarak aynı. Farlar açılınca DRL kapanmak üzere ayarlanmış. Ancak ben montajda sis farına bağlattım. Böylelikle gündüz ve gece kullanımda hep açık olacak ancak sisleri açınca kapanıyor. Orjinal gibi oldu. Sanki fabrikasyon.
Aldığım link bu. Ama fiyatı bayağı bir güncelemişler. Servisle aynı olmuş.
[quote author=Gelendostlu link=topic=64.msg362#msg362 date=1390823943]
Bu ilan sahibinin iş yeri Ankara'da. Ben mail yoluyla konuşup oradan aldım. Honda Efe servisinde benzer ürün 450 TL idi. Tek farkı Servistekinde farları açınca DRL bizim aracın orjinalinde olduğu gibi alt kademe yanmaya başlıyordu. Benim taktırdığımda tip olarak aynı. Farlar açılınca DRL kapanmak üzere ayarlanmış. Ancak ben montajda sis farına bağlattım. Böylelikle gündüz ve gece kullanımda hep açık olacak ancak sisleri açınca kapanıyor. Orjinal gibi oldu. Sanki fabrikasyon.
Aldığım link bu. Ama fiyatı bayağı bir güncelemişler. Servisle aynı olmuş.
Güzel bir uygulama ama, satıcı fiyatı baya sağlam güncellemiş
Satıcının fiyat politikası yanlış, o parayı verdikten sonra kimse dışarıdan satıcıyı tercih etmez, aynı fiyata her zaman servis tercih edilir.
serviste ışıklı kapı eşikleri ile beraber satılıyor. bir çeşit kampanya. 500 TL. gündüz farları açıkken bu da otomatik yanıyor. yani olması gerektiği gibi
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.