Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.
Sosyal medya hesabı,forum gibi yerlerde paylaşılan resimler bağlayıcı hususu olduğundan paylaşılması uygun olmayabilir.
Fc5 kasada hız kesici kaçsa üstü zaten yokuş aşağı veya rüzgarla artmış demektir.
197 km/h izmir bursa otobanında gördüm yokuş aşağı veya yokuş yukarı söz konusu değildir düzlük ne kadar spora da alsam 197 yi gecmedi araç 3300kmde ve aşırı yaktı yaklaşık bi 7 8 dakika dip gaz gittim
Tam 200 ü görüyor düz yolda otobanda. Devamı için rüzgar ya da eğim şart. [MENTION=11052]Kd568[/MENTION] aynen, yakıt pipetle su içer gibi azalıyor, düşüşü görebiliyorsunuz
Bende 2017 hb var. Normalde 207 de kesiciye girer ki bu da gps verisinde 200-201 kmh demektir.
Hondata yazılımı ile 242 yaptım. Devir bandına bakacak olursam 250 ye kadar giderdi sanırım.
Valla 200 e kadar hiç kesilmeden güç düşmeden çıkıyor, zaten 200 bu araç için korkutucu bir hız . Ben böyle güzel hızlanan bu segmentte araç görmedim. Turbo olanı güzel. Ötekiler zaten bildiğiniz honda .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.