Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
problem kesinlikle ıslak bezden kaynaklı olmalı, bagajda kaldığı sürece olduğu yeri epeyce rutubet yaptırmıştır birkaç gün daha camınız öyle terleme yapar ama bezi ortadan kaldırdığınız için bir süre sonra düzelecektirEren hocam merhaba, bagaja ıslak bez koyuyordum. Yazını okuduktan sonra aklıma geldi bezde epey ıslakmış. Bagajdaki bez etkilermi? Bezi aldım şu an ve nemli yerleri sildim. Takip edicem. Farklı bir problem rastladım şoför merkezi cam kilidi sağ arka camı açmıyor. Diğer 3 cam açılırken sağ arka cam açılmıyor. Ayrıca yolcu tarafından basıldığında otomatik açmıyor basılı tutmak gerekiyor. Bunun bir ayarımı var?
kapıyı sökmezler en fazla pandizotu yani kapı içindeki kaplamayı indirirler bu parça klipslidir en fazla iki üç tane de vidası vardır, pandizotu sökselerde sökmeselerde civic in iç trim parçaları 2-3 yaşına 20000km ye geldiği anda parke taşlı bozuk yollarda ciddi biçimde tangırtı yapmaya başlıyor o yüzden kafaya takılacak şey değil aslında, onun içinde periyodik bakıma gittiğinizde yada daha sonrasında ilgili parçaların bozuk yolda çok ses yaptığını söylemeniz bununla ilgilenmeleri için genellikle yeterli oluyorçok teşekkürler. Aracı 0 aldım 1 haftalık daha garantisi var. Yarın servise götüreceğim cam sorunu için . Biraz morelimi bozdu açıkcası 2010 model civic’im vardı bu sorunların hiç birisiyle karşılaşmamıştım . Umarım camın kapanmamasının basit bir çözümü vardır kapıyı falan sökmezler