FC5 civik ses ayarlarının nerden yapıldıgını bulamıyorum bas tiz gibi mesela

ywzckr

0
FC5 civik ses ayarlarının nerden yapıldıgını bulamıyorum bas tiz gibi mesela

Audio bolumune girip herhangi bir muzik secenegindeyken menu tusuna basin sonra altta ses yaziyor oraya basinca ayarlari gorebilirsin ama cok oynama derim, daha cok ses alcam derken haporlorler zarar gormesin

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
valla allah razı olsun kac gundur arıyom bulamadım cok basıtmis meğer cok teşekkür ederim yardımın ıcın

Aracınız
Civic FC5 2019
Honda nin ses sistemi gerçekten çok kötüymüş. Polo aracım vardı onun ses sistemi ile Civic ses sistemi arasında dağlar var. Özellikle baslar çok kötu neredeyse hiç baş vurmuyor. Baslar teneke gibi ses cikariyor

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010

seckins33

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
*
Aracınız
Civic FC5 2019
Honda nin ses sistemi gerçekten çok kötüymüş. Polo aracım vardı onun ses sistemi ile Civic ses sistemi arasında dağlar var. Özellikle baslar çok kötu neredeyse hiç baş vurmuyor. Baslar teneke gibi ses cikariyor
Benimki de orijinal ses sistemi ama dediğiniz gibi kötü değil. Kabul ediyorum pro bir sistem değil, ama ayarlarını kendinize göre yaptığınızda gayet güzel bas vuruyor. Siz ayarlarınızı kontrol edin.

Aracınız
Civic FC5 2019
Benimki de orijinal ses sistemi ama dediğiniz gibi kötü değil. Kabul ediyorum pro bir sistem değil, ama ayarlarını kendinize göre yaptığınızda gayet güzel bas vuruyor. Siz ayarlarınızı kontrol edin.

Valla kardeş bende anlamadım. Honda Marmaradan Şubat ayında arkadaşımla beraber aldık Civic Eco Elegance ikimizin araçta da aynı durum söz konusu. Polo da 4 kolon vardı basi en sondan 2 basamak kısık ayarlardim bas vurunca dikiz aynam titrerdi sesi yarısına kadar açtığımda bizim arabalarda bas i sonuna kadar açıyoruz hiç bas vurduğunu anlamiyoruz bile. Örneklemek gibi olursa bas vurduğunda davul sesi çıkıyorsa bizim arabalarda teneke sesi çıkıyor bas hiç anlaşılmıyor. Yani 100 liralık kolon alıp taksam daha iyi bas vurur o derece. Ben kolonların ters bağlanmış olabileceğinden şüpheleniyorum. Araştırırken öyle bişey okudum kolonu ters baglarlarsa bas içeri doğru vurur ses alamazsınız diye. Profesyonel sistem beklentim de yok. Öyle anfili filan bir sistem gibi ses beklemiyorum ama 180 bin liralik arabanın ses sisteminin bu kadar kötü olmasını da aklım almıyor.

Aracınız
Civic FB7 2015
Ses konusunda çok konu açıldı evet hondanın ses sistemi kötü. Bu bir gerçek. Hoparlör değiştirmek gibi bir şey sesi arttırmadığı gibi daha beter eder. Tek çözümü yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi amfi destekli hoparlör.

FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri