??????????
valla allah razı olsun kac gundur arıyom bulamadım cok basıtmis meğer cok teşekkür ederim yardımın ıcın
Honda nin ses sistemi gerçekten çok kötüymüş. Polo aracım vardı onun ses sistemi ile Civic ses sistemi arasında dağlar var. Özellikle baslar çok kötu neredeyse hiç baş vurmuyor. Baslar teneke gibi ses cikariyor
Amfi veya başka bir güçlendirici olmadıkça farklı hoparlör ile Bass artışı olmuyor, tarafımca bizzat denendi
Benimki de orijinal ses sistemi ama dediğiniz gibi kötü değil. Kabul ediyorum pro bir sistem değil, ama ayarlarını kendinize göre yaptığınızda gayet güzel bas vuruyor. Siz ayarlarınızı kontrol edin.Honda nin ses sistemi gerçekten çok kötüymüş. Polo aracım vardı onun ses sistemi ile Civic ses sistemi arasında dağlar var. Özellikle baslar çok kötu neredeyse hiç baş vurmuyor. Baslar teneke gibi ses cikariyor
Benimki de orijinal ses sistemi ama dediğiniz gibi kötü değil. Kabul ediyorum pro bir sistem değil, ama ayarlarını kendinize göre yaptığınızda gayet güzel bas vuruyor. Siz ayarlarınızı kontrol edin.