Fc5 kronik cvt belası haricinde güzel bir araçtır. Boş yorum yapmış gibi geldi bana.Selamlar, eski bir 1.5 vtec fc5 kasa kullanıcısı, görseldeki gibi bir yorum yapmış.
Ve model yükseltme arifesinde moralimi bozdu.
Ben zaten 1.5 turbo be makyajlı kasaya niyetlendim. Ama valla moralim bozuldu.Fc5 kronik cvt belası haricinde güzel bir araçtır. Boş yorum yapmış gibi geldi bana.
1.5 turbolarin sanzimanlarinda ekstra yağ soğutucu olduğunu ve halatin 1.6 cvt ye göre daha da güçlendirildiğini biliyorum. Eğer düşük km. Ve servis geçmişi varsa sorun yaşamazsiniz.Ben zaten 1.5 turbo be makyajlı kasaya niyetlendim. Ama valla moralim bozuldu.
Fc5 konfor olarak önceki serilere göre daha iyi denilebilecek bir araç.Hocam bu araç işi zevk renk meselesi gibi aynı düşüncede olmak mümkün değil. Bütün araçların kendilerine göre kusurları vardır evet Honda’larda başta yalıtım olmak üzere kaporta aksamı bir Avrupa aracı gibi değil ve bu durum herkesçe bilinen bişey zaten. Ama Avrupa araçlarında bambaşka sorunları bulunmakta. Ben fd6 fb7 fc5 ve son olarak fe1 kullanan biriyim. Gayet keyifli güzel bir arabadır son karar sizin tabiki