Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malesef yok onları araç fiyatı daha yükseğe çıkağı için koymuyorlar bende ilk bu aracı aldığım yurtdışı versiyonlarına bakarak aldım daha sonra hüsrana uğradım... bu araçlar türkiye için farklı üretiliyor bari boyasınada türkiye yol şartlarına göre bi kaç kat atsalardıda parasını verseydik
[MENTION=5345]Destroyer[/MENTION] Bu tür özellikleri aktif edebilecek menüleri bulsanız bile çalışması için sensörlerin olması gerekiyor, [MENTION=5211]Kerem86[/MENTION] arkadaşımızın dediği gibi maliyetler yükselmesin kar marjı düşmesin diye Honda Türkiye her zamanki gibi kısıtlamalara gitmiş
Yakıt tüketimimi yol sonu raporu gibi gösteriyor ekranda şuan tam hatırlamıyorum ama biraz kurcalarsanız bulacaksınız araça gittiğimde ayrıntılı yazabilirim
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.