Fc5 ile MG HS takas?

gunesec

Özel Üye
Değerli arkadaşlar,
Konu araçlar, memnuniyet,yorum,öneri vs olunca çok farklı görüşler ortaya atılıyor çevremizden. Ancak burada benzer zevkler ve aşağı yukarı aynı araçları kullandığımız için sizlerin de fikirlerini almak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşım 2023 model MG HS luxury donanımlı bir araç aldı. Araçta yok yok. Konforlu, donanımlı, sessiz, büyük bir araç. Gerçekten D sınıfı SUV gibi. Sizce 2019 Ece exe paket 38000 km civic satılıp o araç alınır mı? Fiyatlar aşağı yukarı aynı, üzerine az bir miktar koyup alabilirim. Her iki araç da hatasız,ilk sahibinden vs. Bunları aynı kabul edelim.

Görüşleriniz benim için önemli, çevremde pek çok kişi farklı yorumlar yaptı. Kafam çok karıştı. Selamlar, saygılar…

Ad Soyad
Rahimmm Erol
Aracınız
Civic FC5 2019
Hocam hondanin yillardir olan güvenilir sağlam bir servis ağı var. Civic LPG li ve sorunsuz bir araba ikinci eli de altın gibi bir araba size mg hs şuan cazip gelebilir ama bir 3 yıl sonra Civic çok daha fazla prim yapacaktır. Ben olsam Civic ile devam. 2-3 yıllık geçmişi olan mg ye kesinlikle bulasmam

Aracınız
Civic aracım yok
Merhaba. 2023 yılı sonunda 2019 makyajlı Vtec Turbo Executive Plus aracımı verip, 2022 model Honda Accord'du almaktan vazgeçip 2023 model MG HS Luxury aldım. 1.5 turbo 162hp motor, konfor odaklı çift kavrama şanzıman, yalıtımlı sessiz, geniş ferah, ful cam tavanlı, gayet dolu dolu bir araç. Şimdiye kadar markanın kronik büyük bir şeyi çıkmadı, duyulmadı. Yurt dışında da oldukça kullanılan bir araç. Bakımları yıl/15bin km. Bursa'da Honda 182hp ile ortalamam 7lt gibiydi bu 1600kg'lık suv araç ile de 8lt. Ben 182hp ve exe plus donanımdan sonra bile bu aracı çok çok beğendim ki, donanım olarak fazlası var zaten. Sanırım bu saaten sonra sedan kasaya dönmem diye de düşünüyorum. Honda ile resmen yerde gidiyormuşuz ya :) Ben tavsiye eden taraftayım ama herkesin bütçesi, araçtan beklentisi farklı tabi.

Son düzenleme:
Geri