- Ad Soyad
- Oğuz türk
- Aracınız
- Civic FC5 2017
Merhaba, Honda Civic 2017 model 1.5 vtec aracımın orijinal multimedia ekranı bazen donma yapıyor bazen de kendi kendine basıyor. Durup dururken radyo açıyor, klima açıyor, açıksa kapatıyor, navigasyona giriyor, müdahale etmeye çalışınca da dokunmatiği çalışmıyor. Resetleme işe yaramadı. Servis, "ekranı sökeriz firmaya göndeririz fiyat söylerler, verirsiniz yapılır, fiyat fazla çıkabilir, daha iyilerini dışarıdan temin edebilirsiniz" diyor. Dokunmuyorlar bile. Ekranın marka modeli de yazmadığından ne olduğunu bilmiyorum. Yeni bir şey alıp sistemi de bozmak istemiyorum. Bozar mı (mesela çalışır ama direksiyon kontrolü olmaz, olur ama arka kamera çalışmaz falan) onu da bilmiyorum. Firma ismini de vermediklerinden nedir ne değildir öğrenemiyorum. Oto elektronikçiler orijinale müdahale edemediklerini, çıkma bulup takmamı veya yeni bir şey almamı söylüyorlar. Anadolu yakasında buna müdahale edecek birileri vardır diye düşünüyorum. Yeni bir multimedia sistem alacaksam ne almalıyım. Veya almalı mıyım ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.