Arkadaslar merhaba,
Sabah forumda bir baslik acmistim yikama bolumune girerseniz gorebilirsiniz. Arabayi tinerle silmisti yikamaci. Neyse ben mevzudan killandim. Bugun arabayi cift kova ile yikamak Ve hizli cila ile cilalamak icin benzinlige gittim. Tazyikli su tutmaya basladim. Araba hep çam agaclari altinda oldugu icin on krom panjurda yine cam lekesi vardi. Tazyikli suyu cok cok yakindan lekeye tuttum çam lekesini kaldirdi fakat boyayida kaldirdiyikamaciyi aradim hikayeden yine çam lekesi oldu neyle sildiydin guzel cikardi o diye. Benzinle dedi
ee dedim dun tiner dediydin. Dediki sifir arabaya tinermi surerim manyakmiyim ben dedi. Sonra dukkanina gittim dunku bezi gosterdi kokladim benzin kokuyordu.( dun biara yikarken yanina gitmistim, o esnada siliyordu. O bez yani)
Diyecegim o ki cok yakindan su tutmayin bu sekilde hassas noktalardan boya kalkiyor.
Tabi devaminda sorum olacak. Garantiden biseyler yapabilirmiyim? Degisim yaparlar mi acaba? Yani bu arabaya hicmi tazyikli su tutmayacaz?![]()
![]()
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Geçmiş olsun.. Benzin mi yaptı bilmiyorum lakin plakayı söktürdüğüm vakit altta kalan pisliği selülozik tinerle sildiler hatta ben ne tiner mii diye tepki gösterince abi korkma selülozik tiner hiçbişi olmaz demişti eleman

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.