Merhaba,2019 FC5 SİLECEK LASTİGİM ESKİDİ TAM OLARAK SİLMİYOR.YENİ SİLECEK OLARAK NE ÖNERİRSİNİZ YA DA SADECE LASTİĞİ YETKİLİ SERVİSTEMİ DEĞİŞTİRİM.SİLERKEN SES YAPMASINI KESİNLİKLE İSTEMİYORUM.YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Merhaba,2019 FC5 SİLECEK LASTİGİM ESKİDİ TAM OLARAK SİLMİYOR.YENİ SİLECEK OLARAK NE ÖNERİRSİNİZ YA DA SADECE LASTİĞİ YETKİLİ SERVİSTEMİ DEĞİŞTİRİM.SİLERKEN SES YAPMASINI KESİNLİKLE İSTEMİYORUM.YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Yardımınız için teşekkürler hocam.Az önce yetkili servis ile görüştüm sadece silecek lastiğini değiştiriyorlar ben sormadan kendileri söyledi ve 360 TL kdv dahil fiyat verdiler.Yetkili servisle falan uğraşmayın hocam, hem onlar sadece lastiği değiştirmezler komple silecek satarlar.
Bosch Aerotwin alın. Bende yeni aldım.
https://www.n11.com/urun/honda-civi...win-retrofit-8797771?magaza=sileceksepeti-com
Önceki sene orjinal sileceklerin lastiklerini ters çevirip silikon sprey sıkıp tekrar takmıştım. Eliniz yatkınsa deneyin, silecek başlarını sökmek biraz zor oluyor sadece.
Yardımınız için teşekkürler hocam.Az önce yetkili servis ile görüştüm sadece silecek lastiğini değiştiriyorlar ben sormadan kendileri söyledi ve 360 TL kdv dahil fiyat verdiler.
Aynen hocam bende invells kullanıyorum hem bedava fiyatı hemde 2. Senem hala pürüzsüz siliyor gerek yok bu şeyler için para saçmaya.Ben her 2 yılda bir İnwells alıp geçiyorum...Çok kaliteli değil en azından Muz silecek ve işini yapıyormu evet yapıyor...Görselde gayet başarılı..Ayrıca Fiyat/Süre bazında bana ekonomik geliyor...Tavsiye ederim..internetten koruma kutulu şekilde alırsanız problemsiz geliyor evinize...almak isterseniz link atıyorum
Honda Civic İnwells Muz Silecek 2017-2021 Fc5 79,90 TL yerine 78,04 TL
![]()
Honda Civic İnwells Muz Silecek 2017-2021 Fc5 Fiyatları ve Özellikleri
Honda Civic İnwells Muz Silecek 2017-2021 Fc5 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com