Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merhaba arkadaşlarEkim 19 da eco elegance aldım şu anda 5 bin kmde. Sabit hızda giderken 1500 2000 devir arası bir silkeleme kendini atma gibi bir durum oluyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama ilk başlarda çok nadir yapıyordu. Bende vites geçişi gibi hissediyordum. Ama bu aralar hız sabitleyici kullanırken yada kullanmazken daha sık yapmAya başladı. Sizce bu bir sorun mu servise göstermelimiyim? Ben lpg yanmasıyla ilgili düşündüm Sürekli shell den alıyorum acaba değiştirip opetten mi alsam. Yardımcı olursanız sevinirim.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhaba arkadaşlar
Ekim 19 da eco elegance aldım şu anda 5 bin kmde. Sabit hızda giderken 1500 2000 devir arası bir silkeleme kendini atma gibi bir durum oluyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama ilk başlarda çok nadir yapıyordu. Bende vites geçişi gibi hissediyordum. Ama bu aralar hız sabitleyici kullanırken yada kullanmazken daha sık yapmAya başladı. Sizce bu bir sorun mu servise göstermelimiyim? Ben lpg yanmasıyla ilgili düşündüm Sürekli shell den alıyorum acaba değiştirip opetten mi alsam. Yardımcı olursanız sevinirim.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.