Civic FD6 Fd6 fan sesi

Aracınız
Civic FD6 2008
Merhaba arkadaşlar. Az önce işe geldiğim sıra duyduğum sesi sormak istiyorum. Tırrtırrtırrr ses geliyor. Kademe yükseldikçe sanki bir pervanenin bir yere teması var gibi duruyor. Öncelikle sesin nereden gelmiş olabileceği akabinde doğru bir tamirciyi tercih edip sorunu ortadan kaldırmak istiyorum. Aşağıya YouTube linkini ekledim. Teşekkürler.

Civciv fd6 fan sesi

Aracınız
Civic FB7 2015
Merhaba arkadaşlar. Az önce işe geldiğim sıra duyduğum sesi sormak istiyorum. Tırrtırrtırrr ses geliyor. Kademe yükseldikçe sanki bir pervanenin bir yere teması var gibi duruyor. Öncelikle sesin nereden gelmiş olabileceği akabinde doğru bir tamirciyi tercih edip sorunu ortadan kaldırmak istiyorum. Aşağıya YouTube linkini ekledim. Teşekkürler.

Civciv fd6 fan sesi

Kalorifer fan motorundan geliyor ses. Bilyasından ses geliyor olabilir. Daha önce söküldüyse düzgün takılmadığında içten pervane sürtmesi seside olabiliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aracınız
Civic FD6 2008
Kalorifer fan motorundan geliyor ses. Bilyasından ses geliyor olabilir. Daha önce söküldüyse düzgün takılmadığında içten pervane sürtmesi seside olabiliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen sene bu aylarda kalorifer peteği değişti. Ama torpidoyu sökmeden taktıklarını ifade etmişlerdi. Ondan kaynaklanıyor olabilir. Teşekkür ederim.

Aracınız
Civic FD6 2008
arıza giderildi. Bilgi amaçlı not düşüyorum. Torpidonun oradaki polen filtresinin altına,fanın üzerine yaprak girmiş ve dönüş hızında mekanik bir sürtme sesi olarak geliyor. Şayet böyle bir sese şahit olursanız servise gitmeden önce torpidonuzu açın, polen filtresini çıkarın, telefonunuzun video modunda flaşlı bir çekim yapın. Yabancı bir madde olup olmadığını kontrol edin. Ondan sonra servise gidin. Paranın zor kazanıldığı bu dönemde sözüm ona yamyam ustaları zengin etmeyin.

Geri