İyi günler , aracımı geçen sene 189 binde 2009 model manuel fd6 kasa aracımı alıp aranıza katıldım araç bu km kadar Ankara Honda bora serviste bakımları yapılmış ve 10w 40 yağ kullanılmış bu km kadarda benzinle kullanılmış ben aracı alınca Prins lpg kiti takdırdım.ilk aracımı aldığım zaman aynı şekilde aynı yağı kullanarak bakımını yaptırdım,aracım 203 bin km oldu dün yağ bakımını yaptırdım yaptırdım yer sadece yağ değişimi yapan bir yer ve araca 5w 30 yağ kullandı ve asaş marka filtre kullandı . Daha önceki bakımda yağ ve filtre kendim almıştım mann marka , bu sefer vakit olmayınca direk yağcıdan tedarik ettim . Filtreler kafamda büyük soru işareti motor yağı sıkıntı çıkarır mı Castrol Edge kullandı senin arabaya 5w 30 uyar deyip Castrol kullandı ,düşünce ve önerilerinizi bekliyorum. ( Not : Araç Maraşta ağırlıklı şehiriçi kullanılmakta aylık ortalama 1.000 km yol yapılmakta maraş sıcak akdeniz ikliminde olup yazın 42-43 dereceleri görmekte kışında -5 / -7 en soğuk zamanlarda görebilmekte bu kış değerler -10’a kadar çıkmıştı )