Fd6 Modifiye yardım

Aracınız
Saygıdeğer abilerim ve kardeşlerim, 2008 Fd6 bir aracım var cam filmi de mevcut. Aracıma spoiler ve 1 2 şey daha yaptırmak istiyorum ancak bu konularda çok fazla bir bilgim yok. Bir yandan okuyorum bir yandan da geceleri çalışıyorum 500-600 arası bir bütçem var bu fiyata en iyi ne olur ne yaptırabilirim yardım eden herkese şimdiden teşekkürler (süspansiyonu düşürecek malzemeler taktırmayacağım)

Ozzi

0
Aracınız
Civic FD6 2009
Saygıdeğer abilerim ve kardeşlerim, 2008 Fd6 bir aracım var cam filmi de mevcut. Aracıma spoiler ve 1 2 şey daha yaptırmak istiyorum ancak bu konularda çok fazla bir bilgim yok. Bir yandan okuyorum bir yandan da geceleri çalışıyorum 500-600 arası bir bütçem var bu fiyata en iyi ne olur ne yaptırabilirim yardım eden herkese şimdiden teşekkürler (süspansiyonu düşürecek malzemeler taktırmayacağım)
Eğer aracında yoksa yan marspiyel ön tampon eki ve arka difüzör olabilir.

İmkansızı dene, belki değildir!

Aracınız
Eğer aracında yoksa yan marspiyel ön tampon eki ve arka difüzör olabilir.

Aracımda hiçbirisi yok da bu bütçeyle hepsini yapabilirmiyim ? dediğim gibi çok bilmiyorum bu konuları ilk deneyimim olucak bide bunları taktırırsam kasislerde sürtme gibi bir durum olur mu ?

Ozzi

0
Aracınız
Civic FD6 2009
Aracımda hiçbirisi yok da bu bütçeyle hepsini yapabilirmiyim ? dediğim gibi çok bilmiyorum bu konuları ilk deneyimim olucak bide bunları taktırırsam kasislerde sürtme gibi bir durum olur mu ?
Boyasiyla beraber 650 700 tl fiyati buluyor. Kurban bayramindan sonra yaptiracam nasip kismet olursa. Surtme olayida park ederken felan extra dikkat etmen gerekir. Bide boyle bir bodykit cikmis nks diye geciyor fena olmus.Screenshot_2018-07-25-09-36-02-148.jpgScreenshot_2018-07-25-09-36-26-981.jpg

Geri