- Ad Soyad
- Yunus ÇİFÇİ
- Aracınız
- Civic FD6 2007
-Öncelikle selamlar herkese. 1 ay önce bende bir FD6 sahibi oldum arkadaşlar yavaştan bakımlarını vs yaptırıyorum. Çukurlarda falan bazen can sıkıcı ses geliyordu bende bir ustaya götüreyim dedim. Usta rotçuya yönlendirdi. sağ sol rot başı, rotil ve rot millerinin değişmesi gerektiği ve direksiyon kutusuna da bakılması gerektiğini söyledi. Ön takım parçalarına neredeyse gittiğim bütün parçacılar AYD marka önerdi ve 600-700 tl arası bir fiyat çektiler. AYD markası nasıldır bilen varmı?
-Diğer bir hususta direksiyon kutusunu Ankara'da çok meşhur olan Hondacı XXXXX bir tamirci 800 civarı bir fiyat çekti ama yapılacak işlem hakkında bir bilgi vermedi. Direksiyon kutusu için varmıdır önereceğiniz bir yer. Yada deneyimi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
-Diğer bir hususta direksiyon kutusunu Ankara'da çok meşhur olan Hondacı XXXXX bir tamirci 800 civarı bir fiyat çekti ama yapılacak işlem hakkında bir bilgi vermedi. Direksiyon kutusu için varmıdır önereceğiniz bir yer. Yada deneyimi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.