Fiyatla ilgili kafa karışıklığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan picard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic aracım yok
Arkadaşlar merhaba,
Bir yerden toplamda 230 bin TL alacağım var. Bunun karşılığında bana Honda Civic vermeyi önerdiler. Ama sıfırlarına baktığım zaman bana pek mantıklı gibi gelmedi. Sizce aşağıdaki araba için 230 bin TL normal bir fiyat mı? (istersem nakit alabiliyorum parayı).

Civic 1.6 i-VTEC Elegance, 2019, otomatik, sedan, benzinli, ruhsatta 1597 cc, civic 4Dr yazıyor. 10 bin KM'de. Yeni kasa büyük ekranlı model.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Sıfır araçların güncel konusu var. Oradan kontrol edebilirsiniz. Şu ara aksesuarlı 250-260 arası seyrediyor. Size teklif edilen araç benzinli fabrika çıkışlı lpg yok diye anladım. Bu aracı herkez tercih etmez. Lpg sistemi sonradan yapılsa garanti süresi 3 yıla düşer. Hazır eco daha çok tutulur. Motor parçalarıda lpgye göre parça değişikliği mevcut. Bana pahalı geldi.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Son düzenleme:
Aracınız
Civic FB7 2013
Araca istenilen fiyat normal, çok değil.
Araca ihtiyacınız varsa alın yoksa almayın.
Benim tercihim almak olur ihtiyaç sebebiyle.

cagdasozkan

Özel Üye
Aracınız
Civic FC5 2019
Eğer Eco modeli değilse, yani fabrika çıkışı LPG'li değilse bence almayın. Ya da üzerine biraz daha nakit alın. Çünkü maalesef şöyle bir ekonomik durum ve piyasada ihtiyacınız olduğunda elden çıkarma ihtimaliniz daha düşük, ya da ihtiyacınız olduğunda fiyatı daha da düşürmek durumunda kalabilirsiniz. Ha pert olana kadar binerim zaten ihtiyacım var derseniz mutlaka alın tabi :)

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracınız
Civic aracım yok
Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için, üzerine 10 bin TL nakit alarak takas ettim. Bu arada araç 3.500 km'deymiş :) Eco modeli değil. Yarın işlemleri halledip üzerime alacağım.
Şu an kullandığım aracı satıp bununla devam etmeyi düşünüyorum.

Teşekkürler,

Hayırlı olsun.
10 bin TL nakit ile bu iş çözülür yazacaktım. Cozmussunuz.
Ayrıca bu devirde alacağı kurtarmak da çok önemli.

Ayrıca boş verin eco vs. Eger ki binecekseniz Ayni LPG den takin (brc platinum) keyfini surun.

LPG konusunda destek isterseniz pm den yazın.

Aracınız
Civic aracım yok
Önceki aracımı satıp bundan sonra yola Honda ile devam edeceğim. Yılda 10 bin km bile yapmıyorum ortalama o yüzden LPG taktırmak pek mantıklı mı bilemedim.

Aracınız
Taktirmaya degmez Benzinde binin gitsin pandeme sebebiyle yakin zamanda petrol fiyatlarida dusecek. Sifir araba almissiniz hayirli olsun.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Önceki aracımı satıp bundan sonra yola Honda ile devam edeceğim. Yılda 10 bin km bile yapmıyorum ortalama o yüzden LPG taktırmak pek mantıklı mı bilemedim.
Yeni aracınız hayırlı olsun. 10.000 nakit güzel olmuş. Birde az kilometre yaptığınız için bu araç size gidermiş. Pek benzin ile kullanan olmadığı için sonradan lpg takılır diye düşünüyordum. Benim fikrimde lpgye gerek yok. Kafa rahat olur. :)

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Geri