Civic FC5 Fren soketi çoklama?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrahkln
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Emrah KILINÇ
Aracınız
Civic FC5 2018
Merhabalar arka üç çizgi led aldım ama montaj için sorum var. Ledin kabloları açıkta ve bildiğim kadarıyla bu kablolar direkt mevcut sokete bağlanıyor. Bu bağlantı şeklinin sorun olabileceğini düşünüyorum. Bu yüzden mevcut fren lambasına giden soketi çoklama imkanım var mı? Yani ledin kablolarını bir sokete çakıp o soketin ucunu de fren soketine bağlayabilir miyim? Sanırım bunun için ana hattan gelen fren soketini çoklayıp iki çıkış verecek yeni bir sokete ihtiyacım olur gibi düşünüyorum. Sizce bu proje yapılır mı?
fc5-arka-sis-3-cizgi-4.webp

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
öyle hazır çoklama soketi bulamzsınız. direk kablodan kabloya bağlantı yapın düzgüncede izolasyonunu saglayın sorun olmaz.

Ad Soyad
Emrah KILINÇ
Aracınız
Civic FC5 2018
öyle hazır çoklama soketi bulamzsınız. direk kablodan kabloya bağlantı yapın düzgüncede izolasyonunu saglayın sorun olmaz.
Ürün açıklamasında soket sokete uyumlu yazıyor ama dediğim gibi kablolar açık. Peki kablo sıyırmadan direkt sokete sokulur mu kablo yoksa sıyırmak mı lazım?

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
o ürünlerin hiçbirinde soket sokete diye birşey yok hocam. sadece attıgım görseldeki gibi aparatlardan alıp yapabilirsiniz. ama bence buna bile gerek yok kabloyu sıyırıp bağlayın bu kadar sıkıntı yapacak bir durum yok. yeterki yalıtımını iyi yapın düzgün bantlayın
1741413411483.png

Ad Soyad
Emrah KILINÇ
Aracınız
Civic FC5 2018
o ürünlerin hiçbirinde soket sokete diye birşey yok hocam. sadece attıgım görseldeki gibi aparatlardan alıp yapabilirsiniz. ama bence buna bile gerek yok kabloyu sıyırıp bağlayın bu kadar sıkıntı yapacak bir durum yok. yeterki yalıtımını iyi yapın düzgün bantlayın
Ekli dosyayı görüntüle 272992
Anladım hocam çok teşekkür ederim, çift kat bantla çözeriz gibi geliyor.

Bu alana bir cevap yazın...
Geri