Civic FC5 Garanti Kapsamında Değişir Mi ?

Herkese iyi günler arkadaşlar. 2018 Civic aracımı 20.000 km bakımına sokacağım gitmeden önce şu konuda bilgi almak istiyorum. - Silecekler düzgün temizlemiyor ses çıkarıyor
- Klima iyi soğutmuyor
- Aracı geri vitese aldığımda araçta titreme oluyor
- Servise taktırılan difüzörde boya atması soyulma meydana geldi
Bu konuları serviste söylesem garanti kapsamında halledilir mi yada hangilerini hallederler. Şimdiden herkese teşekkürler

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2019
Silecekler garanti kapsamında değişir diye biliyorum
Klima için gazi bitmiş olabilir bundan dolayı yapabilir
Serviste yatırdığınız difüzör eğer yatırdığınız andan itibaren 1 sene dolmadıysa sizi madur etmezler(ama değişim olayını bilemem)
Aracı geri vitese alırken park halindeyken mi yoksa aracı park ederken mi yapıyor yada diğer vites geçişlerinde böyle bir durumla karşılaştınız mi?

Ad Soyad
Çağrı Gül
Aracınız
Civic FE1 2021
Silecekler sarf malzemedir arkadaşlar değişmezler nasılki hava filtresi zamanla tıkanıyor değişmiyorlarsa sileceklerde aynı mantıktadır difüzör hangi bayi taktıysa insiyatife göre bir onarım yapabilirler ancak geri vites problemi ilginçmiş onda garanti devreye girebilir tabiki kullanıcı hatası deme şanslarıda çok yüksek

2020 fc5 elegance 1.6 benzin

Aracınız
Civic FK7 HB 2017
Silecekler i benim araç 3 aylık iken değişti servis , arkadaşim skoda da çalişiyodu ilk 6 ay yada 5000 km de değişiyoz demişti hondanın prensibi ne bilmiyom ama seninkini değişmiyecekleri garanti

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri