MErhaba, ikinci el olarak aldığım FC5 2018 Exe aracımın geri görüş kamerasının çözünürlüğü düşük gibi, görüntü sanki bulanık gibi, bunun bir ayarı var mıdır?
Kesinlikle çok kötü bir görüntü kalitesi var, Honda'ya yakıştıramadım. Özellikle hava biraz kararsın 15 sene öncesinin teknolojisini andırıyor. Kardeşimde Focus var inanılmaz net görüntüsü var gündüz - gece. Acaba kamerayı değiştirsek garantiden çıkar mı araç?MErhaba, ikinci el olarak aldığım FC5 2018 Exe aracımın geri görüş kamerasının çözünürlüğü düşük gibi, görüntü sanki bulanık gibi, bunun bir ayarı var mıdır?
Ben linkteki Led ampulden alıp değiştirdim. Baya faydası oldu. Tavsiye ederim.Geri vites lambasının daha fazla ışık vermesi için ne yapılabilir.
en kısa zamanda atmaya çalışayım. Focus kardeşimin ve başka şehirde. Fotoğrafını atınca buraya koyarım.O kadar mikemmel değil ama akşam arkamdaki araba yol belli oluyo sizinkide böyle değilmi bide focusunki nasil çok merak ettim. Atabilirseniz sevinirimEkli dosyayı görüntüle 256126
VIA_A3 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.