Konuya cevap cer

Ynt: GÖRDÜKLERİMİZ GEZDİKLERİMİZ

Ynt: GÖRDÜKLERİMİZ GEZDİKLERİMİZ

[quote author=NoFeaR link=topic=519.msg8263#msg8263 date=1404497889]

Abilerim konu yaştan açılmışken sizlere forumun google istatistiklerini paylaşmak istiyorum,

Bu veriler siteye üye olmadan yapılan ziyaretleri de içermektedir, buna göre sevgili abilerim yalnız değilsiniz ziyaretçi olarak forumu ziyaret eden sizden yaşlıları da var :)

Esas ilgi çekici veri geliyor, forumumuza bayan ziyaretleri de oldukça fazla gözüküyor, ancak google cinsiyet istatistiğini neye göre alıyor bilmiyorum :)

[size=12pt]BRAVO ince tespitler güzel sonuçlar doğurur !  :gut: Burdan şunu çıkarabilirmiyiz?;Yapılan İstatisliklere göre bayan sürücüler ve Ortayaş sürücülerinin araçta aradığı en büyük 3 özellik 1) GÜVEN VERİCİ 2)KONFOR 3)ALBENİSİ OLSUN :ok: Demek ki Honda da bunların hepsi var.Ben denedim siz de deneyin bir kağıt bir kalem işaretleyin 8) Trafikte özellikle cıvıc ve Accord İstanbul Kadıköy İskele meydanı Trafiğin en hareketli olduğu saatler Mayıs 2014 saat 14.30 16.00 arası 175 tane hondadan yaklaşık 90 tanesi bayan ve 40 yaş üzeri erkek sürücü 37 tane idi .muha. :gut: (Otelin adını unutdum Caddeye bakan bir otelde Huwainin sıkıcı bir tanıtımı ve gereksiz sunum vardı can sıkıntısından bu istatisliği yaptım ) :D :D[/size]

[/QUOTE]

Geri